Brutálisan őszinte szavak Gáspár Evelintől: Undorodom azoktól a hírességektől, akik a gyereküket áruba bocsátották





Ahogy máskor, úgy most sem próbálta finomítani szavait a 27 éves sztárcsemete.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.01.
megdöbbentő

Gáspár Evelin Lilu műsorában vendégeskedett, ahol komolyabb témákról is szót ejtettek. Egyebek mellett a műsorvezető arról is érdeklődött, hogy Evelin hogyan vélekedik arról, hogy gyerekkorától fogva a reflektorok kereszttüzében kénytelen élni.

„Az én gyerekemet ettől megóvnám, mert ez egy nagyon káros dolog, főleg mentálisan. Nekem is pszichológushoz kell járnom, hogy ezt a gyerekkort feldolgozzam, mert szerintem ez egy nagyon nagy trauma”- mondta Evelin, aki hozzátette, hogy ő nem teregeti ki a magánéletét, ahogy a saját gyerekét sem mutogatná.

Ugyanakkor Lilu azt is megkérdezte Evelintől, hogyan vélekedik a gyereküket mutogató celebekről. A 27 éves fiatal nem rejtette alá véleményét:

Ettől én hányok, főleg, ha még meg sem született a gyerek, de ő már eladta és már abból pénzt profitál, hogy terhes. Én ezt nagyon undorítónak tartom, mert ő már a gyerekét akkor áruba bocsátotta. Ettől én kivagyok.

A beszélgetésből kiderült az is, Evelin úgy gondol magára, mint a családi realityk áldozatára, aki pontosan tudja, mivel jár, ha már gyermekkorában közismertté válik valaki.

„ Nagyon káros dolog. Az ilyen szülőket pénzéhes cápának gondolom. Szánalmas, aki a gyerekéből profitál és szerez követőket és lájkokat” -vallja Evelin, aki szerint ennek az oka az, hogy a gyereket idejekorán megismeri a nagyközönség, akit aztán összekapcsol a szülővel, így megítélni is a szülők alapján fogják a gyereket.

„Tanulhattam én akárhol, lehetett nekem bármilyen diplomám, a mai napig édesapámmal azonosítanak, és az ő általa kialakult képpel tesznek egy lapra. Nekem édesapám édesapám, de nyilván más irányt képviselek, egy más vonalat, más értékeket. Sajnos Magyarországon az emberek buták, hogy ezt kettéválasszák. A butaság és a rosszindulat keveredik, és ott a vége.”

 

 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás