Méltatlan: nekiment a Fradinak a MOL-lap újságírója, most megérkezett az MLSZ reakciója

Egyetért a Ferencváros helyzetértékelésével a Magyar Labdarúgó-szövetség.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.23.
Módosítva: 2024.07.23.
botrány Fradi MLSZ újságíró

Ugyan Márta Bence azóta bocsánatot kért, de a történet mindenképpen méltatlannak nevezhető. A hétvégén „fegyencváros”-nak hívta a Magyar Kupa honlapjának főszerkesztője a közösségi médiában a Ferencvárosi Torna Clubot, mélységesen megsértve ezzel a klub sportolóit, munkatársait és 2 millió szurkolóját – írja a Ripost.

A honlap üzemeltetője az impresszum szerint a Mol Nyrt., ezért az ulloi129.hu ferencvárosi szurkolói oldal levélben kért állásfoglalást mind a Moltól, mind az MLSZ-től.

Azt gondoljuk, hogy elfogadhatatlan, hogy egy, az MLSZ szervezte sorozat honlapjáért, annak médiamegjelenéseiért olyan ember felelős, aki ennyire nyilvánvaló megvetéssel van a magyar futball legnagyobb, legnépszerűbb és legfontosabb klubja iránt. Ez nem szimpla szurkolói zrika, hiszen ő a molkupa.hu főszerkesztőjeként az MLSZ-t, a magyar labdarúgást képviseli, annak képviselete pedig az ilyen elfogadhatatlan, elfogult megnyilvánulásokkal összeegyeztethetetlen – remélem, ebben egyetértünk. Ezért szeretnénk megtudni, milyen lépéseket tesznek a helyzet rendezése érdekében

– írta a szurkolói oldal.

A szövetség válaszából kiderült, hogy egyetértenek a helyzetértékeléssel.

Tisztelt [Üllői129]!

Mindenekelőtt kijelentjük, hogy tartalmi kérdésekben egyetértünk az Ön levelében megfogalmazott helyzetértékeléssel.
A levélében felvetett felelősség tekintetében tájékoztatjuk, hogy a molkupa.hu oldal a Magyar Kupa névszponzorának a saját, önállóan üzemeltetett kommunikációs felülete, melynek tartalmáért kizárólag az impresszumban is feltüntetett MOL Nyrt felel. Fentiek alapján úgy ítéljük meg, hogy a kialakult helyzetben szükséges és elégséges intézkedés(ek)re első lépésben a MOL Nyrt a felelős. Természetesen – Önökhöz hasonlóan – a Magyar Labdarúgó Szövetség is figyelemmel követi a MOL Nyrt intézkedés(ei)t.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás