Óriási az érdeklődés, megváltozott a dartsverseny magyar helyszíne





Óriási az érdeklődés a 3. Hungarian Darts Trophy nemzetközi verseny miatt, így a szervezők a BOK-csarnok helyett az MVM Dome-ban rendezik meg a rangos tornát szeptember 22. és 24. között.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.09.06.
Módosítva: 2023.09.06.
Michael van Gerwen MVM Dome Michael Smith Hungarian Darts Trophy

Idén harmadik alkalommal érkeznek Budapestre a világ legjobb dartsjátékosai a Hungarian Darts Trophyra. A jegyek olyannyira brutálisan fogynak, hogy a verseny szervezői úgy döntöttek, megváltoztatják a helyszínt, így Michael Smith-éknek az MVM Dome-ban lehet majd szurkolni szeptember 22. és 24. között.

Újra dugig telt az MVM Dome a Fradi női kézilabdázóinak BL-döntőjére
Szeptember 22. és 24-e között dartscsarnokká alakul át az MVM Dome Fotó: MTI

„A helyszín a darts szempontjából nem számít újnak, hiszen 2022-ben, kitűnő körülmények között, itt az MVM Dome-ban volt a Hungarian Darts Show, fantasztikus hangulatban, világsztárokkal. Biztosak vagyunk benne, hogy a sport- és rendezvénykomplexum jó házigazdája lesz minden idők legszínvonalasabb hazai dartsversenyének” – mondta Takács Péter, a szervező Darts Event ügyvezetője.

Azt már korábban bejelentették, hogy erre az évre megemelkedett a verseny összdíjazása: a Hungarian Darts Trophyn 175 ezer fontot, azaz több mint 78 millió forintot osztanak ki a dartsosok között. A világ vezető szervezete, a PDC európai körversenyének budapesti állomásán öt korábbi világbajnok, Rob Cross (2018), Gerwyn Price (2021), Michael Smith (2023), Michael van Gerwen (2014, 2017, 2019) és Peter Wright (2020, 2022) is színpadra lép, a hazai színeket Kovács Patrik, Major Nándor, Jagicza Gábor és Vida Mihály képviseli.

A tavalyi tornát az angol Joe Cullen nyerte, aki a döntőben William O'Connort győzte le 8-2-re.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás