Döntő ütközet, újra focihangulat lesz a Puskás Arénában





Nézők előtt rendezik meg a hétfő esti Újpest-Fehérvár Magyar Kupa döntőt. A találkozón a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a lelátón.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.03.
fehérvár magyar kupa Újpest

Közel fél év elteltével újra nézők előtt játszottak a csapatok a labdarúgó NB I-ben. Szombaton a Zalaegerszeg-Kisvárda mérkőzésen 975 szurkoló vett részt, míg a Ferencváros-Mezőkövesd találkozót 3627-en látták a helyszínen. A ma esti, Újpest-Fehérvár Magyar Kupa döntőn is ott lehetnek a drukkerek.

Nikolics és Simon hétfőn a Magyar Kupa döntőjében kerül szembe egymással

Négy árkategória

Szombat délután óta már lehet jegyeket vásárolni a labdarúgó MOL Magyar Kupa mai döntőjére, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő MOL Fehérvár-Újpest összecsapásra. Négy árkategóriában - 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért - árulják a belépőket, amelyekhez kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet hozzájutni. A megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva kell bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség. Klubkártyára viszont nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében.

16 ezer néző lehet

A döntőben érintett csapatok szurkolói egyaránt 8000-8000 jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat. A MOL Fehérvár szurkolói az Aréna Dózsa György út felőli részén, az Újpest szurkolói a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna első szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók kizárólag a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba, az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon. A kapukat 18 órakor nyitják, a mérkőzés 20 órakor kezdődik.

Védettségi igazolvánnyal

A találkozón a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a lelátón. A Magyar Kupa mostani kiírásában 480 csapat indult, a sorozat szezonbeli utolsó összecsapásán az Újpest a 11., a MOL Fehérvár FC pedig a harmadik végső sikerére hajt.

Magyar Kupa döntő

Újpest-Fehérvár

Puskás Aréna, ma, 20 óra

 





Ezeket olvastad már?
"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

Mike Tyson helyett másik nagyágyút hoz Budapestre Bunyós Pityu

Mike Tyson helyett másik nagyágyút hoz Budapestre Bunyós Pityu

Hadüzenet Németországból, bombaerős ellenfél vár Marco Rossi csapatára

Hadüzenet Németországból, bombaerős ellenfél vár Marco Rossi csapatára

Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás