Ez a véleménye a legyőzött ellenfélről Marco Rossinak





A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-s győzelmet aratott vasárnap San Marino vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat második fordulójában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.29.
győzelem

Marco Rossi együttese, amely immár nyolc találkozó óta veretlen, a csapatkapitány Szalai Ádám értékesített büntetőjével szerzett vezetést, a győzelmet Sallai Roland fejese biztosította be a 71. percben, a végeredményt pedig a hajrában Nikolics Nemanja büntetőből állította be. Az olasz szakvezető a csereként beállt Géresi Krisztián személyében újoncot is avatott.

A magyar válogatott mostani sikerével ötből ötödször múlta felül San Marinót, amely most sem úszta meg háromgólos különbség alatt.

A csoportban a lengyelekkel holtversenyben második helyen álló magyarok szerdán Andorra vendégei lesznek.

Marco Rossi szövetségi kapitány a szünetben kettős cserével frissítette együttesét, amelynek játéka kombinatívabbá, emiatt pedig egyúttal veszélyesebbé vált. Ekkor már akadt dolga a San Marinó-i kapusnak, de a befejezések többségébe továbbra is hiba csúszott. A meccset végleg eldöntő második gólt aztán Sallai szerezte fejesből. A hátralévő időben a fáradó házigazdákkal szemben egyre több helyzete volt a magyaroknak, de Benedettini többször bravúrral védett, egy ízben pedig egy védő tisztázott a gólvonalról. A végeredményt a magyarok harmadik 11-eséből Nikolics állította be.

„Az első félidőben egy kis nyugalom hiányzott néhány szituációban a játékunkból. Ha meglett volna a második gól, könnyebb lett volna a folytatás, de kihagytuk a második tizenegyesünket. A cserék után sokat javult a játékunk minősége, sokat elárul a mérkőzés képéről, hogy a hazaiak kapusa volt a mezőny legjobbja ezen a mérkőzésen” - értékelte a szövetség honlapján a látottakat az olasz szakvezető, aki az M4 Sportnak elárulta, a német klubokkal kötött megállapodás értelmében, Willi Orbán és Sallai Roland visszatér a Leipzighez, illetve a Freiburghoz, azaz rájuk már nem számíthat Andorrában, ahol ugyanilyen hozzáállást vár a játékosaitól.





Ezeket olvastad már?
"A Fradi Magyarországon egy vallás" - 125 éves lett az FTC

"A Fradi Magyarországon egy vallás" - 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás