Dívák & Ikonok - időszaki kiállítás

A nagyszabású kiállítást a világ legnagyobb iparművészet- és design múzeuma, a londoni Victoria and Albert Múzeum rendezte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.18.
előadóművész időszaki kiállítás Magyar Zene Háza

Rihanna, Björk, Whitney Houston, Janelle Monáe, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Maria Callas, Edith Piaf, Ingrid Bergman és még sok más meghatározó előadóművész személyes történetén – és eredeti fellépőruháin, jelmezein – keresztül a dívák rendkívüli erejét, társadalmi hatását és kreativitását mutatja be a Zene Háza új időszaki tárlata, a Dívák & Ikonok című kiállítás.

Dívák & Ikonok
Fotó: Facebook

A nagyszabású kiállítást a világ legnagyobb iparművészet- és design múzeuma, a londoni Victoria and Albert Múzeum rendezte. Az eredeti helyszínen 2024 áprilisában zárt a tárlat, majd utazókiállításként először a Zene Házában lesz látható, 2024 májusától. Budapest után a világ több fontos múzeumába utazik tovább. A nyitás óta teltházzal futó V&A Díva tárlat a nagy dívák történetébe ad betekintést az operavilág nagyjaitól és némafilmsztároktól kezdve a mozivászon hírességein át napjaink világsztárjaiig.

Helyszín: Magyar Zene Háza, Időszaki kiállítótér (Olof Palme sétány 3, Budapest 1146)

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás