A38: O’Sullivan akusztik – Mari Art from the Heart + Vadas Géza





A hónap második Zene x Látvány estjén a zene és a vizualitás, divat olyan különleges összekapcsolódásáról lesz szó, amire eddig még nem volt példa.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.30.
A38 Hajó

Mi lesz itt? A zene és a látvány legjobban talán a videóklipekben kapcsolódik egymással. Azon belül pedig különösen fontos a díszlet, a látvány és a styling.

Fotó: Facebook

Ezen az estén ott lesz az orvosból zenésszé avanzsált ír származású O’Sullivan, Vadas Géza, többek között az Ohnody és O’Sullivan klipek operatőre – aki ha kell, akkor a táncparkett ördöge is –, továbbá Kaptay Annamária dizájner, a Mari Art from the Heart alapítója.

Hegyi Dóri műsorvezetésével fejtegetik a film, a styling és a zene összefonódását, egy videóklip születését. Dóri énekelni is fog, jómaga is rendezett már O’Sullivan videóklipet és Vadas Gézával is forgatott már Ohnody videót. Ember legyen a talpán, aki felrajzolja az együttműködéseket, de a fenti kérdésekre keresik a válaszokat.

Házigazda: Hegyi Dóri (Ohnody)

Kapunyitás: 19.00

Helyszín: A38 Hajó





Ezeket olvastad már?
Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Vár a Kertvárosi Majális!

Vár a Kertvárosi Majális!

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Top hírek

gasztronómia

Startol az Eleven Tavasz

Kezdve a gasztronómia szerelmeseivel, a kultúra és művészet kedvelőkön át, egészen az aktív kikapcsolódni vágyókig, mindenki megtalálhatja majd a számára legkedvesebb programot.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás