A kreativitásukkal boldogulhatnak ma ezek a csillagjegyek

Szuper meglátásai lesznek vasárnap, és megtapasztalja, hogy néha egy jó ötlet és okos megoldás többet ér mindennél. Főleg, ha valamihez egyaránt kell intuíció és a racionalitás is. Elő tehát az egyedi megoldásokkal!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.08.
Módosítva: 2024.09.08.
kapcsolat tisztaság intuíció horoszkóp

2024. szeptember 8.

Horoszkóp


 

Astrological,Forecast.,Woman,With,Mobile,Phone,Using,Astrological,App,And
Fotó: E.Va / Shutterstock


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Szűz-Nap és a Halak-Szaturnusz ma szembekerül egymással, és ez elbizonytalaníthatja sok kérdésben. Minduntalan előjön a probléma, hogy mire hallgasson, az intuíciójára vagy az észérvekre? Most adódhat olyan helyzet, amikor le kell higgadni, és alaposan mérlegelni!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vasárnap a Skorpió jegyében jár a Hold. Valakivel, akinek hasonló az érdeklődése, közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ha jók a megérzései mindezzel kapcsolatban, adjon egy esélyt mindennek. Lehet, hogy ebből egy komoly kapcsolat alakul.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vasárnap az érzései magukkal ragadják, ami természetesen nem baj. A fontos inkább az, hogy ne ezek alapján hozzon meg kizárólag most egy lényeges döntést. Vegye figyelembe az észérveket is, és aztán foglaljon csak állást ez ügyben.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vasárnap óvakodjon a túlzásoktól, mivel nagy lesz önben a hajlam, hogy bolhából elefántot csináljon. A Mars a jegyében jár, emiatt most könnyen elszalad önnel a ló. Még akkor is, ha felgyülemlik önben az indulat, próbáljon diplomatikusan fogalmazni.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szuper meglátásai lesznek vasárnap, és megtapasztalja, hogy néha egy jó ötlet és okos megoldás többet ér mindennél. Főleg, ha valamihez egyaránt kell intuíció és a racionalitás is. Elő tehát az egyedi megoldásokkal!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Szűz jegyében járó Nap ma szembekerül a Halak-Szaturnusszal. Ez egyrészt hozhatja, hogy úgy érzi, egy kérdésben szorítja az idő. Másrészt azt is eredményezheti, hogy elbizonytalanodik, a szívére hallgasson vagy az eszére!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vasárnap különleges esélyt hoznak a bolygók: megvilágosodhat egy fontos kérdésben. Összeállhat a kép, és rádöbbenhet a megoldásra. Morfondírozzon el rajta! Érdekes összefüggésekre lát rá, ha tudja egyszerre használni az eszét és a megérzéseit.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A vasárnap szóljon a párjáról. Kérdezze meg, ő mire vágyik, mit szeretne! Lehet, hogy meg fog lepődni. De tuti, hogy örülni fog. Szükségük van rá, hogy legyen egy kis együtt töltött idő, amikor tényleg csak egymásra figyelnek. A mai nap pont jó erre.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most szlalomoznia kell a konfliktusok között. Bármikor összetűzésbe kerülhetnek, ha nem vigyáz. Még jó, hogy az égi folyamatok is fokozatosan lecsillapodnak. Figyeljen az észérvekre és az intuíciójára is!



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Szűz-energiák miatt még a szokottnál is jobban igényli a rendet. A párjának nem sok kedve lesz a takarításhoz. Pedig az ön lelki békéjéhez szükség van arra, hogy tisztaság és rend legyen otthon. Ne sértődjön meg, ha egyedül kell csinálnia!



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma a ráció és az intuíció ellentmondásba kerülhet, de ön fel is tudja ezt oldani. Olyan ötlet pattanhat ki a fejéből, amire eddig nem gondolt. Olyan zseniálisnak érzi, hogy nem is érti, hogy eddig miért nem jutott eszébe.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Váratlan kirohanás, vita lehetséges a mai napon. Ha a jelen mögé tud nézni, akkor megértheti a valódi okot és/vagy szándékot. A bolygók szerint emiatt nem szabad túl gyorsan reagálnia, inkább figyelnie egyszerre az intuíciójára és az észérvekre is.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás