Te is közte vagy? Ez a csillagjegy ma hatalmas örömhírt kap

Az egyik csillagjegy szülötteinek igazán jól indul majd a hétvége.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.07.20.
horoszkóp csillagok ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Uralkodó bolygója, a Mars az Ikrekbe lép, és egészen új energiákat hoz. Most nagyon jó meglátásai lesznek, amik érinthetik bizony a pénzügyeit is. Szuper beszélgetésekben lesz része szombaton.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Figyeljen most oda jobban a részletekre! Igazán kedvez önnek az Ikrek jelébe lépő Mars, mert nagyon eredeti ötleteket hoz. Ma kaphat valamilyen extra jó hírt is. Egy barát érdekes fejleményekkel keresi meg.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Mars belépett a jegyébe. Most alkalma lehet megmutatni a környezetének, mire képes egy olyan helyzetben, amelyben talán a legtöbben csődöt mondanának. De nem ön! Legyen elszánt és ne hagyja magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szombaton kissé felgyorsulhatnak ön körül az események, így ügyeljen arra, hogy mindkét keze a kormányrúdon legyen. Most ugyanis egy kisebb széllökés is váratlan irányba terelheti a dolgokat ön körül. Nagyon jó benyomások érhetik, és szuper beszélgetésekben lehet része.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy izgalmas ajánlattal kereshetik meg, ami fel is kelti a figyelmét. Legyen azonban bármennyire is kecsegtető a dolog, ügyeljen az apró részletekre is. A lényeget ugyanis mindig ott rejtik el és ez a mai esetre különösen igaz lehet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton valaki egy ötlettel, elképzeléssel áll elő és talán szeretné önre ráerőltetni annak következményeit. Készüljön fel hát arra, hogy udvariasan, de határozottan kihátrál a szituációból, persze csak akkor, ha az nem kedvére való.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha valaki igazán képes arra, hogy egyensúlyban tartsa az életét, akkor ön az, és önnek különösen fontos is a harmónia. Általában nincs is ezzel különösebb problémája, de ma feltűnhet ön körül valaki, aki képes lehet arra, hogy kibillentse a stabil helyzetéből. Nagy hatással lesz önre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma egy vitába keveredhet, és érdemes alaposan felkészülnie tényekkel és számokkal, mert a másik is valószínűleg ezt teszi. Izgalmas eszmecsere lesz! Önnek szüksége is van a szellemi inspirációra, és hogy valakivel megbeszélhesse a világ nagy dolgait.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha valamiről meg vagy győződve, különösen, ha az a tényeken alapul, akkor tartsa magát ahhoz akkor is, ha valaki nagyon rámenősen sulykolja az ellenkezőjét. Nem kell hagynia, hogy mások elnyomják önben azt, amiben hisz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szombaton annyira biztos lehet az igazában, hogy valószínűleg nem fog meghajolni senki véleménye előtt. Ha hisz valamiben, ne is hagyja magát megingatni, még akkor sem, ha erős nyomás alá helyezik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton egy ügyben nem lesz könnyű meghoznia a legjobb döntést, így akkor jár el helyesen, ha mindennek alaposan utána néz. Lehet ugyanis, hogy valaki szeretné elérni, hogy ne lásd meg az igazságot!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma, amikor meg szeretne győzni valakit valamiről, talán falba ütközik. Bár talán meglenne a lehetősége, hogy áttörje ezt a falat, nem biztos, hogy érdemes. Hagyja meg inkább a hitében, hiszen nem kell mindenről egyformán gondolkoznunk. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás