Ma szerencséje lesz a szerelemben ennek a csillagjegynek

Van, aki izgalmas hírt fog kapni ma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.22.
Módosítva: 2024.07.22.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Érdekes élménye lesz hétfőn, talán egy olyan helyen, vagy olyan személy közelében, ahol általában feszültség övezi minden lépését, barátságos légkör fogadhatja. Most tud egy nagyot fordítani a dolgokon! Kihasználhatná a helyzetet és tisztázhatna néhány kérdést.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy érzi, rövidesen komoly mérföldkőhöz érkezik. Láthatja, hogy nem voltak hiába az elmúlt időszak erőfeszítései, és már jelentkeznek az eredmények több dolgot illetően. Még sok munkát kell beletennie, hogy minden olyan legyen, ahogyan eltervezte, de már a mostani állapot is örömöt okoz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szinte mindent elsöpör önben a küzdeni akarás, így elég nehéz helyzetbe kerülhet az, aki az útjába szeretne állni. Szinte minden együtt áll ugyanis arra, hogy egy következő lépcsőfokra lépjen az élete egy fontos területén.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma egy véletlen folytán találkozhat valakivel vagy valamivel, így feltárulhat ön előtt egy új lehetőség, amellyel eddig talán nem is számolt. Legyen alapos és cselekedjen átgondoltan, mert most a részletekben van a hibalehetőség.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma igazán kiegyensúlyozott és békés hangulatban van, és türelmes is – de csak egy pontig. Ma valakinek sikerül elérnie ezt a pontot, sőt, túl is menni rajta. Vegyen nagy levegőket, és számoljon el tízig, mielőtt megsemmisítő reakciókat adna.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szerelemben szerencsésnek mondhatja magát hétfőn. Ha eddig nem volt párkapcsolata, ma rátalálhat az igazira. Ha már van valaki, akkor ma végre ráébredhet, hogy mennyire szüksége van rá.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon érdemes a hivatalos ügyeket, vagy nagyobb bevásárlásokat lebonyolítania. Hétfőn minden üzleti tranzakcióban szerencsével járhat! Olcsóbban vásárolhat, drágábban adhat el, mint más napokon. Szabaduljon meg a kacatjaitól a neten!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ellenvéleménybe ütközhet, és nagy lehet önben a kísértés, hogy az illetőt megpróbálja meggyőzni az igazáról, és maga mellé állítsa. Lehet azonban, hogy okosabb lenne, ha most nem nyitna egy új frontot az életében. Lazítson és fogadja el, hogy ahány ember, annyi vélemény…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kicsit feszült, vagy egyenesen rosszkedvű, de van valaki a környezetében, aki tárt karokkal várja, és egy nagy öleléssel, vagy okos tanácsokkal jó kedvre hangolja. A sors is meglepheti egy nagyon jó hírrel!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha döntéshelyzetbe kerül, akkor hallgatnia kellene egy barátjára, aki sokkal elfogulatlanabbul látja a helyzetét, mint ön bármikor. A tanácsai esetleg nem annyira találkoznak az ön szándékaival. Mégis jobb lenne azokat követnie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hétfőn izgalmas hírt kap valakivel kapcsolatban, ami nagyon megmozgatja a fantáziáját. Lehet azonban, hogy az információ egy szűrőn keresztül került önhöz, így ha nyomoz egy kicsit, újabb részleteket tudhat meg.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki megpróbálja megtéveszteni, kihasználni a jóindulatát és azt a tulajdonságát, hogy mindenkiben igyekszik meglátni a jót. Legyen óvatos és ne dőljön be a hamis információknak! Bárki is ajánl ma valamit, kétszer is ellenőrizze, és ne döntsön azonnal!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás