A bőség zavarában szenvednek ma ezek a csillagjegyek

Sok jó lehetőség jön ma. A legnagyobb gondja az lehet, melyiket válassza közülük. Olyan helyzetek ezek, amikre már régen várt. A magánéletben is jó fordulat várható. Viszont ez még csak a tervezés ideje, nem a cselekvésé!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.20.
Módosítva: 2024.06.20.
merkúr fényszög kedvező horoszkóp

2024. június 20.

Horoszkóp


 

Fotó:  Shutterstock


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon lendületes napja van a Nyilas Holdnak köszönhetően. Az elhamarkodott lépéseket viszont akkor is kerülje, mert ma nagy a hibázási lehetőség. A Neptunusz miatt nem látja tisztán a körülményeket.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma, hiába tárul fel ön előtt egy új lehetőség, nem biztos, hogy élni is akar vele. Talán egy belső hang arra figyelmezteti, hogy még nincs itt az ideje a döntésnek. Ha ezt érzi, valóban ne tegyen semmit.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt most könnyen megtévesztheti valaki, vagy olyan hírt kaphat, amiről nem tudja eldönteni, valóban igaz-e. Várjon, amíg kiderülnek a részletek, addig semmiképp se döntsön.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap ma belép a Rák jegyébe, és csatlakozik a Merkúrhoz és a Vénuszhoz. Nagyon erős energiák segítik, támogatják mindenben, amit csak szeretne elérni. Ne hagyja parlagon a lehetőségeket. A döntésekkel viszont pár napot még várjon, mert most nem lát tisztán.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csütörtökön ne bízzon meg elsőre teljesen a saját értékítéleteiben sem, mert előfordulhat, hogy csalódni fog. Legyen meg önben a kétely, hogy nem lát mindent, ne vonjon le következtetéseket meggondolatlanul.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sok jó lehetőség jön ma. A legnagyobb gondja az lehet, melyiket válassza közülük. Olyan helyzetek ezek, amikre már régen várt. A magánéletben is jó fordulat várható. Viszont ez még csak a tervezés ideje, nem a cselekvésé!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön dolga lehet valakivel, akinek a viselkedése, motivációi kissé zavarosnak tűnhetnek elsőre, de közeledjen nyitottan az illetőhöz. Fogadja el, hogy más a véleménye, de ne akarja meggyőzni. Most amúgy sem menne.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön kezdetét veszi a Rák hava. Ez önnek egy igazán kedvező periódus, amikor jól tudja használni az ösztönös tehetségét, képességeit. Ma kisüt önre a nap minden értelemben. Jó hírek, sikerek és kedvező új feltételek várják.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Igazán szívesen köt új ismeretségeket, akár barátságokat is, de ha ma találkozik valakivel, az illető tartogathat néhány meglepetést. Ne bízzon meg elsőre benne! A bizalmat ki kell érdemelni, ezt ne felejtse el.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Legyen bármennyire is céltudatos, a folyamatos kimerültség, a túlhajszoltság önt is elérheti. Ha ma így érzi magát, érdemes egy kicsit lassítania az úton. Ne csak a célt tartsa szem előtt, legyen kellemes már maga az utazás is...



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon a Neptunusz „bekavar”, így nem látja ön sem teljesen tisztán a részleteket. Érdemes tájékozódni, és főleg kivárni a döntésekkel. Egy-két nap, és minden olyan bizonytalan pontra fény derül.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön körül most szinte kivirágzik minden és ez nemcsak a környezetére értendő, hanem az emberi kapcsolataira is. Ma a Nap a Rák jegyébe lép, és még inkább fokozza a kedvező hatásokat. Ha szingli, a szerelem is beléphet az életébe rövidesen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás