Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket





Vegyes hatások érik, de ön csak fókuszáljon a pozitívumokra, és akkor valóban feltöltődik pozitív rezgésekkel is. Ezt arra használhatja fel, amire csak akarja. Jobbá teheti a maga életét, de erőt adhat a környezetében valaki számára is azzal a kisugárzással, ami most árad önből.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.27.
befektetés körülmény Merkúr horoszkóp

2024. április 27.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold–Merkúr trigon fényszöge a mai napon könnyűvé teszi minden nehézkes ügy megbeszélését. Szóval a mai nap nyugodtan lehet a tervezgetésé. Ehhez persze egy picit le kellene lassítani, hogy rá tudjon fókuszálni a kérdésre.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehet, hogy mostanában maga sincs tisztában teljesen azzal, merre tart az élete, hiszen menet közben ritkán van időnk mérleget vonni a folyamatokról. Álljon meg egy kicsit ma és szakítson időt arra, hogy számvetést csináljon a napi ügyeiben. És pihenjen is minél többet, mert arra is nagy szüksége lenne.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szombaton feszültség keletkezhet ön körül, de ennek nem ön lesz egyedül az oka, hanem inkább egy szituáció, amely kényelmetlen és szinte mindenkit érint a környezetében. Amennyire csak lehet, próbálja elkerülni a konfliktushelyzeteket.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma legyen nyitott egy találkozóra, vagy egy programra. Számítson arra, hogy talán nem az történik ott, amit előzetesen vár. Valami váratlan és érdekes esemény jöhet, ami megváltoztatja a véleményét egy sor dologban.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bármennyire is jó más emberek meggyőzésében, nem kell ráerőltetnie semmit a környezetére. Ön meghozott egy döntést és ezt jó szívvel ajánlja mindenkinek, de nyomást nem szabad helyezni rájuk ennek érdekében. Mindenki döntsön saját maga belátása szerint.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton valami, amit előre eltervezett, egy esemény, vagy a körülmények változása miatt megváltozhat, így kiderülhet, hogy valószínűleg tovább tart, vagy sokkal több energiabefektetést igényel, mint ahogyan arra előzőleg számított. Ne aggódjon, valószínűleg önnek így is megéri a siker.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vegyes hatások érik, de ön csak fókuszáljon a pozitívumokra, és akkor valóban feltöltődik pozitív rezgésekkel is. Ezt arra használhatja fel, amire csak akarja. Jobbá teheti a maga életét, de erőt adhat a környezetében valaki számára is azzal a kisugárzással, ami most árad önből.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szombaton végre jóval könnyedebb napja lesz, mint az eddigi néhány. Jó lenne töltekeznie picit. Ami igazán jót tenne, ha találkozna barátokkal, vagy a családdal csinálna valami szórakoztatót. A Nyilas Hold is ebben támogatja.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most igazán megérintheti, ha azt látja, hogy egy ismerőse mennyire más utat jár, mint amit gondolna. Vegye ezt tudomásul, hiszen nem vagyunk egyformák, és bármennyire is jót akar, nem hozhatja meg az illető helyett a döntéseket.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A kis szerencsés véletleneknek is örül az ember, igaz? Ma valamilyen váratlan pozitív dolog történhet önnel, talán olcsóbban kap meg valamit a boltban, vagy csak egyszerűen úgy rendeződnek el a dolgai, ahogyan az önnek a legkedvezőbb.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton bizony előfordulhat, hogy valaki próbára teszi a türelmét, sőt azt érzi, hogy mintha szándékosan akadályozná önt szinte mindenben. Lehet, hogy ez így is van, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem érti, hogy ön hogyan szeretné.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szombaton segítséget, támogatást kaphat valakitől, aki talán bölcsebb, vagy tapasztaltabb. Körülöttünk minden megújul és nagyon gyorsan változik a világ, de van, ami nem változik. Az illető idősebb lehet, vagy egyszerűen csak többet tud a dologról, és nagyon jó tanácsokat ad.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás