Justin Bieber Nanushka kabátban feszített a Super Bowlon





Justin Bieber a Super Bowl meccsén egy dögös Nanushka kabátot viselt. A világsztár nem először választja a magyar márkát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.14.
Módosítva: 2024.02.14.
Nanushka Hailey Bieber super bowl justin bieber

Justin Bieber már évek óta rajong a magyar divattervező, Sándor Szandra kollekcióiért. Először a Nanushka 2021 tavasz-nyár Gimme napszemüvegében nézte végig a Super Bowl meccsét Kaliforniában. Néhány napja pedig ismét úgy döntött, hogy ezt az izgalmas márkát választja a nagy eseményre.

Hailey Bieber, Justin Bieber
Fotó: Profimedia

Ezúttal február 11-én az Allegiant Stadionba, a vasárnapi Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers-mérkőzésre érkezve tűnt fel a magyar márka „Vico” nevű dzsekijében.

 NANUSHKA kabát
Fotó:  NANUSHKA

Vagyis Amerika egyik legnagyobb és leglátványosabb sporteseményén, a Super Bowlon jelent meg a feleségével, a gyönyörű Hailey Bieberrel együtt a Nanushka egy izgalmas ruhadarabjában.

Egyre nagyobb világsiker

Nem ez az első eset, hogy a magyar divatipar zászlóshajójának egy remek ruháját világsztárokon vagy akár filmekben láthatjuk. Rihanna, Joey King, Regé-Jean Page és Jennifer Lawrence is előszeretettel viselik ezeket a szetteket, és Justin Bieber felesége, Hailey ruhatárában is van egy-két mutatós darab. De néhány évvel ezelőtt a Szex és New York egyik főszereplője, a Cynthia Nixon által alakított Miranda Hobbes karaktere a Nanushka Paige Tencel overalljában tűnt fel. Sőt, az Emily Párizsban című sorozat 3. évadában is megjelent már a Nanushka egyik kabátja.

Nanushka
Sándor Szandra Fotó:  Markovics Gábor / Ripost

A divat fellegvárába is bekerült

Sándor Szandra márkája nemcsak hazánkban, de a tengerentúlon is nagy népszerűségnek örvend. A Nanushkát világhírű modellek, színészek és zenészek is örömmel viselik. A magyar divatmárka hónapról hónapra újabb hírességeket hódít meg. Nem csoda, hogy az amerikai filmipar is felfigyelt rá, hiszen a Nanushka termékei már régóta elérhetőek az amerikai kontinens vásárlói számára online felületen keresztül. Sőt, New York egyik legdivatosabb és legkedveltebb városrészében, a Sohóban, a nemzetközi divat egyik fellegvárában saját boltjuk is megtalálható.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás