Nehéz döntést előtt állnak ma ennek a csillagjegynek a szülöttei





Csütörtökön fontos döntést kell meghoznia, de nem tudja, hogy mi lenne a jó irány. Érdemes elbeszélgetnie egy olyan emberrel, aki már sokszor a segítségére volt. Egy olyan tanácsot kaphat, ami segíthet megkönnyíteni a döntést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.30.
Módosítva: 2023.11.30.
horoszkóp csillagjegy érzés kos kritika

2023. november 30.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma úgy érezheti, hogy inkább félbehagyná egy tervét, mert akadályokba ütközött. Próbálja meg kicsit lazábbra venni a dolgot, és átgondolni, hogy megéri-e eldobni mindent egy rossz nap miatt. A másik, hogy bizony vannak olyan emberek ön mellett, akik mindig segíteni fognak.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma elbeszélhetnek egymás mellett egy barátjával, ami nagy vitát szülhet idővel. Ne féljen megmondani a véleményét az illetőnek, mert még ha fájdalmas is, az igazság mindig becsülendő. Helyrehozhatják a dolgokat, hogyha mindketten tesznek erőfeszítéseket.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Fontos döntést kell meghoznia ma, de nem tudja, hogy mi lenne a jó irány. Érdemes elbeszélgetnie egy olyan emberrel, aki már sokszor a segítségére volt. Egy olyan tanácsot kaphat, ami segíthet megkönnyíteni a döntést.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold ma még az ön jegyében jár: még a szokásosnál is érzelmesebben fog viselkedni. Van, aki kedveli ezt, van, aki nem. Ne törődjön a fanyalgókkal! Önt éppen ez a tengersok érzés, hangulat teszi olyan izgalmas és kiismerhetetlen személyiséggé!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy olyan személytől kap ma kritikát, akitől eddig csak dicséretet kapott, és ez egy kicsit kiboríthatja. Gondoljon bele, hogy valószínűleg az illető nem rosszat akart, csak segítő szándékkal mondta el a véleményét. Ha mégis úgy érzi, akkor egyszerűen kérdezzen rá a dologra.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Annyi tennivaló szakad ma a nyakába, hogy hirtelen nem is tudja, először hova kapjon. Természetesen mindenkinek most van segítségre szüksége, amit nyilvánvalóan csak és kizárólag ön tud megoldani… Mi lenne, ha mégis inkább rávenné őket, hogy oldják meg maguk?

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Olyasfajta szituációba sodorja ma a sors, amelyben önnek kell kimondania a végszót. Mivel azonban nem szereti az ehhez hasonló helyzeteket, megfordul a fejében az is, hogy kihátráljon a felelősség alól és egyszerűen menekülőre fogja. Nem kellene: ez nemcsak teher, hanem nagy lehetőség is!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy jó barátja komoly problémával küzd, ön pedig nem szeretné tétlenül nézni a kínlódását, épp ezért megragadja a kezét. Csakhogy ha a segítségnyújtás kéretlenül érkezik, akkor a végén visszájára is fordulhat, és rosszul is elsülhet…

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az egyik megjegyzése csütörtökön csúnyán kiboríthatja a másikat. Vigyázzon, hogyan fogalmazza meg a véleményét, mert gyakran előfordul, hogy az üzenete teljesen másképp jön át az embereknek. Érthető, hogy nem akart rosszat, csak egy picit meggondolatlan lehetett ismét.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érdemes lenne valakit keresni, akinek legalább részben átadhat a feladataiból. És most ne arra gondoljon, hogy csak ön tudja „úgy” megcsinálni. Lehet, hogy nem úgy, de más is képes jól elvégezni a feladatot. És így önnek lenne könnyebb!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma elképzelhető, hogy új barátságokat és kapcsolatokat fog kötni. Az egyik újdonsült ismerős ráadásul idővel nemcsak a szívéhez nő, de nagyon fontossá is válhat. Ezenkívül kifejezetten segítőkész hangulatban van, ezért hálás is lehet mindenki.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy olyan feladatot kaphat a mai napon, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolga, fogalma sincs tehát arról, hogyan kezdjen egyáltalán hozzá. Épp ezért, mielőtt eltévedne egyedül a sötétben, érdemes tanácsot kérni egy baráttól.





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás