Nem hisz a szabálykövetésben a Kos, de a Skorpió nála is szigorúbb





Minden csillagjegy elmondhatja magáról, hogy van valami, amiben egyáltalán nem hisz az életben. A személyiségjegyek és tapasztalatok meglepő válaszokat szülnek!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.15.
meggyőződés világlátás tapasztalat személyiség horoszkóp

Van, aki bizalmatlan, míg másnak az a meggyőződése, hogy a saját sorsa kovácsa. Az emberek hajlamosak megkérdőjelezni olyan dolgokat, amelyekben mások szentül hisznek. Lássuk, te miként vagy érintett ebben a kérdésben!

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

Kos

A lobbanékony és bátor kos nem hisz a szabálykövetésben. Lázas tempóban él, spontán ötleteivel nem egyeztethetők össze a normák és az elvárások.

Bika

Ha egyszer eldöntöttél valamit, tarts ki az álláspontod mellett, a bika ugyanis nem hisz benne, hogy az emberek őszintén meggondolhatják magukat. Fontos számára a stabilitás, a biztonságot keresi.

Ikrek

Az ikrek nem hisz a lelki társak létezésében. Könnyen tanul és könnyedén teremt kapcsolatot másokkal, de hajlamos a felszínességre. Ha valakire ráun, továbbáll.

Rák

A rák nem hisz benne, hogy a rossz dolgok pozitív változást is hozhatnak. Aggódó típus, ösztönösen cselekszik. Sértődékeny, ha megbántják, akkor visszahúzódik páncéljába.

Oroszlán

Csak magában és a barátaiban hisz, a bizalom nem az oroszlán erőssége. Erős érvényesülési vágy tombol benne, vezetésre született. Büszke és hiú, csak maga és a közvetlen környezete érdekli.

Szűz

A precíz és előrelátó szűz nem hisz a sorsban. A szorgalom és a józan ész mérvadó számára, keresi a praktikus, értelmes tevékenységeket, ő jelöli ki a saját útját.

Mérleg

Egyensúlyra törekvő, diplomatikus egyéniség a mérleg, nem hisz a versenyekben. Kiváló kapcsolatépítő, kerüli a konfrontációt, ösztönösen irtózik mindentől, ami megingathatja a nyugalmat.

Skorpió

A szenvedélyes és érzelmes skorpió nem ad második esélyt. Intenzív, sértődésre hajlamos, haragtartó jegy, aki mélyen belelát az emberekbe.

Nyilas

A nyilas néha úgy érzi, megtalálta az egyetlen és igazi módját a spiritualitás követésének, máskor viszont megvet minden hasonló nézetet. Elégedetlen önmagával, ezért mindig előbbre akar jutni.

Bak

A bak nem hisz a szerencsében, szerinte a tettekben rejlik a célok megvalósításának lehetősége. Alázatos, szereti próbára tenni az embereket.

Vízöntő

Hallani sem akar a Valentin-napról a vízöntő. Eredeti, független forradalmár, aki nem akar beletartozni a konvencionális utak rendszerébe, a szerelemben pedig a legkevésbé sem érzelgős.

Halak

A halak számára nem léteznek véletlenek, mindennek oka van. Szeret elmerülni belső világában, nagyszerű megérzései vannak, mindenben az ok-okozati összefüggést keresi.





 





Ezeket olvastad már?
Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás