Heti horoszkóp: Bántalmazó kapcsolatban találhatja magát a Skorpió!

Annyira erősen vágyik a Skorpió a szerelemre, hogy bármit megtenne érte, de azért legyen egy határ. Bárkivel ne elégedjen meg, mert veszélyes lehet. Az Ikrek kedvese pedig szünetet kérhet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.13.
horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Az egyedülálló Kos számára jó hírekkel szolgálnak a csillagok, hiszen a héten valami kivételes energia lengi körül, amelyet sokan megéreznek. Szinte olyan vonzó lesz mások számára, mint a méz, amelyet mindenki meg akar kóstolni. Ennek örül is a Kos, ám kevés olyan jelölt akad, aki valóban felkelti az érdeklődését. A kapcsolatban élő Kos életében most minden stabil.

 

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Ezen a héten valószínűleg egészen más szemmel néz majd a Bika az ismerőseire. Előfordulhat, hogy az az ember, akit sokáig a barátjának tartott, most egy szempillantás alatt elveszítheti ezt a státuszt. Rossz kedvében azonban nem szabad elfelednie a Bikának, hogy továbbra is képes erős, bizalomra épülő kapcsolatokat építeni. Ilyen csalódások mindenki életében előfordulnak. Itt a tavasz, nagy változások jönnek.

 

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
„Szünetet” kérhet a héten az Ikrek kedvese, ami meglehetősen elkeseríti a jegy képviselőjét. A csillagok viszont azt üzenik neki: nyugodjon meg és ne hadakozzon a pihenő ellen. Valószínűleg az Ikrek maga is érezte, hogy vannak gondok, ezért jobb lesz egy kis friss levegő. Érdemes elengedni a szeretett személyt, és átgondolni a folyamatosan előtörő hibákat, konfliktusokat.

 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A Rák jegy képviselője mostanában sokszor idézi fel a korábbi kapcsolatait, különösen egyet. Valószínűleg még azon is elgondolkodik néha, hogy visszatérjen abba a bizonyos szövetségbe, amely már régóta felbomlott. Érdemes azonban hideg fejjel is átgondolni a dolgokat, mert a szív egy idő után csak a jóra emlékezik, márpedig valamiért vége lett annak a szerelemnek. Legalábbis egy időre.

 

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A mostaninál egy kicsit több szabadságra vágyik az Oroszlán. Mivel azonban senki sem szereti a féltékenység érzését, jobb lesz, ha higgadtan, átgondoltan mondja el ezt a vágyát a partnerének. Ebben az esetben is fontos a türelem, ez a beszélgetés ugyanis meglehetősen nehéz lesz mindkét fél számára. Ha sikerül elkerülni a haragot, többé nem kell szembenézni a birtoklás problémájával.

 

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Minden téren rendben zajlik a héten a Szűz családi élete. Komoly változásra a közeljövőben nem kell számítania. A házastársával egy kicsit romantikusabb lesz a kapcsolata. A csillagok azt javasolják, próbálja meg őrizni a tüzet, ameddig csak teheti, a felmerülő nehézségek ellenére. Ez megerősíti a szövetséget, amelyet egykor kötöttek, és a partner bele vetett hitét.

 

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A csillagok azt javasolják, hogy a Mérleg komolyan szedje össze magát ezen a héten. Fontos, hogy ne maradjon egy helyben, végezze el a rég halogatott feladatait, és összpontosítson új ismeretségek felkutatására. Ez különösen igaz a jegy azon képviselőire, akiknek még magányos a szíve. Gyakrabban jelenjen meg társadalmi eseményeken, és látogassa meg barátait.

 

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A héten semmit nem szabad sürgetnie a Skorpiónak! Bár nehéz ellenállni, most mégis tanácsos passzívnak maradni és megjegyezni, hogy az elkövetkezendő időszakban nem igazán fog sikerülni erős szerelmi szövetséget létrehozni. Ha a tanácsok ellenére továbbra is minden erejét a szerelmi életébe fekteti a Skorpió, azzal azt kockáztatja, hogy bántalmazó, fájdalmas kapcsolatba kerül.

 

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Nem szabad mindent elhinnie a Nyilasnak, amit mások mondanak, tanácsolnak neki. Szem előtt kell tartani, hogy még a legközelebbi, jót akaró emberek is hibázhatnak. Az való igaz, hogy tanácsra lehet szüksége a Nyilasnak szerelmi téren, de leginkább a saját érzéseire fontos figyelnie. Legyen óvatos, mert vannak irigy emberek, akik csak árthatnak a személyes életében.

 

Bak
XII. 22.–I. 20.
Senki sem fogja a napokban irigyelni azokat a Bakokat, akik tartós kapcsolatban élnek, ugyanis a jegy képviselője egyre több veszekedésre és különféle viszályokra számíthat. Egy ponton még az is előfordulhat, hogy elgondolkodik az elváláson. Fontos levenni a rózsaszín szemüveget, és szembenézni az egymás közötti kommunikációs problémákkal. Talán még nem késő.

 

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ezen a héten a Vízöntő legjobb döntése az lesz, hogy felbontja azokat a kapcsolatokat, amelyek csak fájdalmat okoznak neki. Lehet, hogy már régen észrevette, hogy párja csak lehúzza, ám eddig nem merte elmondani az érzéseit. A csillagok azt ígérik: erőt és önbizalmat kaphat a Vízöntő az univerzumtól, ha meg akar szabadulni a belső ürességtől.

 

Halak
II. 20.–III. 20.
Fontos, hogy a Halak ne engedje kifolyni az életét a kezei közül. A partnere számára fontos, hogy tisztában legyen az ügyeivel, az érzéseivel, ellenkező esetben a kapcsolat lassan, de biztosan szétesik. Próbálja meg úgy tervezni ezt a hetet, hogy legyen elég közös, minőségi idő, amelyet együtt tudnak tölteni. Hosszú távon mindenkinek jó befektetés lesz az elkövetkezendő pár nap.

 


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás