RETRO RÁDIÓ

Ez a csillagjegy végső döntést hoz a héten





Jó hét vár a Bikára, a Rák viszont jobb, ha kicsit visszafogja magát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.06.
horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Sikerek várnak rád a héten a munkahelyeden, a szűk környezetedből pedig sok segítséget kapsz. A hét eleje új ismeretségekkel örvendeztet meg. Sok idődet veszi most el a házimunka és a családban is nagy érzelmek kavarognak, de a hétvége könnyebb napokkal kecsegtet. A héten szerencséd lesz a szerelemben, ezért szinte a föld felett jársz majd. Menj el egy kiállításra!

 

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Egy jó hét vár rád, amikor a dolgok a lehető legjobban alakulnak a beavatkozásod nélkül. A hét eleje alkalmas kereskedelmi tárgyalásokra, szellemi munkára. Szerdán és csütörtökön kisebb pluszösszeghez juthatsz vagy bónuszra számíthatsz. A hétvégén átveszed a családi ügyek vagy a nyaralás szervezését. Mindenki jobban jár majd így.

 

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Az év egyik legaktívabb és fejlődési szempontból leghasznosabb időszaka vár rád. Tűzz ki egy célt a hét elején és tarts ki mellette. A hét közepén oda kell figyelned a környezetedre, ugyanis mindenkin eluralkodnak az ilyen-olyan érzelmek, a megoldást pedig tőled várják. A hétvége minden téren sikeresnek ígérkezik, különösen a magánéletedben.

 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Máskor is jellemző, de a napokban különösen szívesen vezetsz másokat, sőt parancsolgatsz nekik. Észre sem veszed közben, ezért jobb, ha visszafogod picit magad. Javul a szerelmi életed, a partnereddel jó úton vagytok a megegyezéshez. Csütörtöktől úgy érzed majd, hogy fellélegezhetsz, mert lassan, de minden kezd megoldódni és a maga útján haladni.

 

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Szinte fürdesz a sikerben és a elismerésben, igaz, ezért az eredményért sokat dolgoztál. A maximalizmusod meghozta a várt eredményt. A hét elején próbáld meg elszigetelni magad a nyüzsgéstől, vagy ha nem megy, akkor vedd a saját kezedbe az információáramlás irányítását. A hét közepe ideális a családi tevékenységekhez, de takarékoskodj az energiával péntekre.

 

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Nagymértékben javul a szervezőkészséged, amin magad is elcsodálkozol, olyan ügyesen bonyolítod le a heti otthoni és munkahelyi feladataidat. Büszke lehetsz magadra! Van valaki, aki közel kerülhet hozzád, de a csillagok azt tanácsolják: akkor lépj csak, ha lecsillapodik a nyüzsgés körülötted, hogy kellő figyelmet fordíts erre az új emberre az életedben.

 

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A dolgok a héten egy kicsit kibillenhetnek a megszokott kerékvágásból, ám egyelőre csak annyit tehetsz, hogy megpróbálsz minden részletre figyelni. A csillagok azt javasolják: ne tervezz nagy időintervallumra, csak fogadj el mindent, ami történik. Gondolkodj szabadon, de ne mond ki ész nélkül, ami az eszedbe jut. Káros lehet a magánéletedben.

 

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Sokkal hasznosabb lehetsz a környezeted számára, mint azt elsőre gondolnád, különösen néhány probléma megoldásában. Összességében ez egy jó hét lesz minden körülötted élőnek. Élvezd az életet! Tudod, mikor érdemes kockáztatni, ám a jelenlegi időszak nem alkalmas erre, különösen a magánéletedben. Nemsokára a korábban alkalmazott taktikáid hatékonyak lesznek.

 

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Szeretnél a lehető leggyorsabban megbirkózni valamilyen helyzettel vagy problémával, de a heti energiád sokkal kevesebb és kimértebb lesz, mint szeretnéd. Persze ez nem ok az idegeskedésre. Jobb, ha lazítasz, és hagyod a maguk útján folyni a dolgokat. Összpontosíts a jövőképedre ebben az időszakban, ez sokkal érdekesebb, fontosabb, mint a múlt.

 

Bak
XII. 22.–I. 20.
Próbálj meg kevesebbet foglalkozni azzal, hogy mennyire vagy jól tájékozott. Bármi is történt eddig, a végső döntést a héten meg fogod hozni, méghozzá az elkövetkezendő napok tapasztalatai alapján. Légy rugalmasabb, nyitottabb mások felé, és engedd el az elvárásaid egy részét, és hagyd, hogy valaki meglepjen. Nem is gondolnád, milyen kellemes személyiség!

 

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Szinte ellepnek a héten a pénzzel vagy más, hivatalos dokumentumokkal kapcsolatos teendők. Próbálj meg józanul gondolkodni, és őrizd meg az egészséges kételkedést magadban, az apró részletekkel kapcsolatban. Mostanában mindenkivel szót értesz, elfogadod mások vágyait és ez sok segítséget ad. Döntsd el, mit szeretnél attól a valakitől, mert várja a lépéseidet.

 

Halak
II. 20.–III. 20.
Gondold át, hogy mások hibáiból és tapasztalataiból le tudsz-e vonni magadban valami hasznos következtetést erre a helyzetre. Talán ha mindent jobban átgondolnál, az segíthetne a személyes problémáid megoldásában. Ne feledd azonban, hogy nem kell kémként viselkedned. Csak lazíts és figyelj, a fontos döntéseket pedig hagyd későbbre.





 





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás