Majdnem az életével fizetett egy hatéves azért, hogy ellopott egy darab narancsot

Csak a szerencsének köszönhetően élte túl a gázolást.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.30.
Narancs gázolás lopás

Mindössze egy narancs. Ennyit ért majdnem egy 70 éves farmernek egy kisfiú élete. Christoffel Stoman ugyanis vérszemet kapott, amikor meglátta, hogy a kis Khwezi Jatijies felvett a földről egy narancsot, majd pár méterrel később egy kerítésen átnyúlva ismét megkísérelte ezt. A férfi szándékosan elgázolta a gyermeket, aminek következtében a hatévesnek mindkét lába eltört.

narancs, gyümölcs
Egy narancsért gázolta el a fiút (Képünk illusztráció) Fotó: pexels

Khwezi édesanyja, Magdalene a gázolás után közölte, biztos benne, hogy a farmer meg akarta ölni őket, miután kikiabált kocsijából, miközben a gázra lépett:

Maradjatok ott! Maradjatok ott! Most megöllek benneteket!

Magdalene csak sikítani tudott, miközben az autó szándékosan feléjük hajtott. Segítségért kiabált, de másra már nem volt ideje, a férfi egy kerítéshez szorította őket, ami miatt a hatévest sürgősen meg kellett operálni egy dél-afrikai kórházban. Onnan, műtétjét követően hazaengedték, hogy otthonában lábadozzon. 

A farmer a gázolást követően az anya szerint semmi bűnbánatot nem mutatott, segítséget meg végképp nem ajánlott fel. Stomant tette miatt bíróság elé állították, ahol közúti veszélyeztetés és szándékos emberölési kísérlet vádjaival kellett szembenézzen, írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás