Brutális energiákat szabadít fel a Hold és a Jupiter fényszöge péntek 13-án

Mutatjuk, mire kell számítani ma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.13.
Módosítva: 2024.09.13.
Hold energia csoda

2024. szeptember 13. Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Jupiter kedvező fényszöge mutatja, hogy ma valakitől segítséget kaphat, ráadásul egy olyan személytől, akitől nem is várta. Nem látja teljesen a másik motivációit, de ez most nem is számít. A dolgokat később még tisztázhatja, most a fontos az, hogy megoldást találjon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne hagyja figyelmen kívül a jeleket, amiket az intuíciójával érzékel, mert lehet, hogy értékes útmutatást hoznak önnek. A párja felé is legyen nagyon nyitott, mert az együttérzés és megértés most kulcsfontosságú lehet a kapcsolatuk elmélyítésében.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap nagyon sűrű. Rengeteget kell ide-oda rohangálni, nem is csoda, hogy a végén úgy érzi, az ereje teljesen szétforgácsolódott. Ha tudna valahol egy kicsit leülni, pihenni, többre menne. A Bak Hold segít a koncentrálásban.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lehet, hogy péntek 13 van, de szuper nap vár önre. Számolatlanul kaphatja a bókot, a pozitív gesztust, a jó híreket, és valójában bármit, aminek az emléke egész nap elkíséri. A munkatársakkal is könnyű együttműködni, a főnök meg lehet, hogy bent sincs.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold és a Jupiter szerencsét hoz péntek 13-ra. Váratlan lehetőségek, vagy egy hirtelen megoldódó probléma lehet, ami bearanyozza a napját. Mutassa ki a háláját, és gondolkozzon továbbra is pozitívan.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy pénteki találkozó hosszú időre meghatározhatja a hétköznapokat. Lehet, hogy a jövőben mindez több tevékenységet, lótást-futást, levelezést jelent. Még ha így is lesz, örüljön neki. A hírnevét alapozhatja meg most.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A munkahelyen bízzon magában, és ne féljen kiállni az ötletei mellett, mert most másokat is meggyőzhet az igazáról. Gondolkozzon csapatban! Egyrészt jó ötletei lehetnek másoknak, és önt is inspirálják, másrészt így megoszthatja a feladatokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma ki kell lépnie egy kicsit a komfortzónájából. Ahhoz ugyanis, hogy sikeresen teljesítsen egy feladatot, ma fokozottan szüksége lesz a fantáziájára és a kreativitására. Ne gondolkodjon hát kizárólag a szokásos dolgokban.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Higgye el, ma szinte csodákra képes a Hold és a Jupiter fényszöge miatt. Épp ezért, ha valamit igazán szeretne, ne várjon semmilyen különleges jelre, hanem kezdje el megvalósítani azt azonnal, mert most könnyebb dolga lesz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold és a Jupiter fényszöge kivételes napot jelez. Most bizony még olyasmire is képes lehet, amiről még ön is azt gondolja, hogy lehetetlen. Mindehhez mindössze arra van szüksége, hogy egy kicsit tágítsa a perspektíváját.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma már fáradt, és nagyon fel is pörögnek ön körül a dolgok, kaotikus lehet a napja. Nyugalom, hamar letisztul, leülepszik minden, és ön meglátja a fényt végre az alagút végén. Higgye el, ez a péntek 13 szerencsés lesz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagyon szerencsésen alakul a mai napja a Hold és a Jupiter fényszöge miatt. Olyan dologban is megoldást találhat, amiről már kezdett teljesen lemondani. Pénzügyekben is szerencsés hírt kaphat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás