Nem szenved többé: hét órára a tűzforró kocsiba zárta tündéri nevelt fiát az anya

Egy 5 éves kisfiú meghalt, miután állítólag nevelőszülője hét órára a forró autóban hagyta. Ez idén a tizedik ilyen haláleset az Egyesült Államokban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.16.
tragédia szívszorító

Az ABC News szerint a rendőrség szerdán a nebraskai Omaha városában egy szépségszalon előtt álló forró terepjáróban talált rá a gyerekre, aki nem adott életjelet. Dionicio Perez nevelőanyja, a 40 éves Juanita Pinon állítólag órákig a járműben hagyta.

Fotó: YouTube

A Douglas megyei bíróságon tartott pénteki meghallgatáson az ügyészek azt mondták, hogy Pinon szerdán 10:30 körül érkezett meg a munkahelyére, és az 5 éves Dioniciót a terepjáróban hagyta.

A térfigyelő kamera felvételei állítólag azt mutatták, hogy az anya a nap folyamán néhányszor kijött a járműhöz, mielőtt délután 5 óra körül kihívták az omahai rendőrséget, megpróbálták újraéleszteni az ájult fiút, aki végül meghalt. Az ügyészek szerint testhőmérséklete 40 fokos volt.

Péntek este tömeg gyűlt össze azon a helyen, ahol a kis angyalka meghalt. A résztvevők kéket viseltek, Dionicio kedvenc színét. Gyertyákat, plüssállatokat és lufikat hoztak a tiszteletére. Imaidőszakot is tartottak.

Dionicio biológiai apja és mostohaanyja azt mondta a News 6-nak, hogy nehéz volt feldolgozni a történteket.

Ha látsz valamit, tudsz valamit, gyanakodsz valamire – beszélj. Támogasd azokat, akik nem tudják megvédeni magukat. Ezt meg kell állítanunk. A gyermekbántalmazásnak véget kell vetni. Álljatok ki azokért, akik nem tudnak kiállni magukért

 – mondták.

Juanita Pinon továbbra is rács mögött van és 2 millió dolláros óvadék fejében kerülhet csak szabadlábra. Korábban büntetett előéletű volt, akár 20 év börtönt is kaphat gyermekbántalmazás miatt, ami halált okozott.

Az omahai rendőrség azt mondta, hogy öt másik gyermek van a gondozásában. Következő meghallgatását augusztus 16-ra tűzték ki – írja a CrimeOnline.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás