Tragédia a bölcsődében: egy dinnyedarabtól fulladt meg a gyönyörű 16 hónapos kisfiú

A 16 hónapos kisfiú félrenyelhette a dinnyét, az életét nem tudták megmenteni.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.05.27.
Módosítva: 2024.05.27.
megfulladt görögdinnyedarab bölcsőde

Egy aranyos, 16 hónapos kisfiú megfulladt egy darab görögdinnyétől egy georgiai napköziben. Jamal Allen Bryant, Jr.-t kedden szállították kórházba, miután megfulladt egy görögdinnyedarabtól a brunswicki Kids Nest oktatóközpontban. 

gyertya, gyász,
Fotó: Shutterstock

A baba édesanyja, Taylor Hicks és édesapja, idősebb Jamal Bryant elképzelhetetlen bánatba süllyedtek gyermekük elvesztése óta. 

„Néha nem érzek semmit, majd a következő pillanatban újra összeomlok” – mesélte az édesanya a WJXT-nek

Georgia Korai Gondozási és Oktatási Minisztériuma gyorsan bezárta az intézményt a tragikus eset után. A szülők a tragédia óta nem hallottak a bölcsődéről. A vizsgálatok kiderítették, hogy az eset alatt három alkalmazott is a gyerekek körül volt, de nem velük ültek, hanem egymással beszélgettek. A kisfiú még oda is ment hozzájuk és azt mondta, nem kap levegőt. A dadák megpróbálták kihúzni a dinnyét a torkából, és mentőt is hívtak segítségül.

A gyermek apja elmesélte, hogy felhívták a bölcsődéből és azt mondták neki, „a legjobb lenne azonnal a sürgősségire menni”, ahova a kicsit szállították. Mire a kórházba értek, a kicsit már kétszer kellett újraéleszteni és 3 órával később meghalt.

„Bíztam bennük, hogy tisztességgel végzik a dolgukat. És most csak magamat tudom hibáztatni. Bárcsak sose adtam volna bölcsődébe a kicsimet!” – zokogta az édesanya.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás