Meglepőt húzott a magyar Lidl: óriási akciót vezet be, azonban nem vonatkozik mindenkire





A Lidl újból többet ad!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.12.
Módosítva: 2024.02.12.
lidl nyugdíjas akció bejelentés

A Lidl elkötelezett az iránt, hogy vásárlóinak minden esetben a lehető legjobb árakat tudja biztosítani. Az áruházlánc tavalyi, nagy sikerű akciója után most ismét a 65 év felettieknek szeretne többet adni, akik február 15–21. között így tovább csökkenthetik az élelmiszerre fordított kiadásaikat. Az extra kedvezmények keretében ezúttal a 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá.

Fotó: Róka László

Piacvezető áruházláncként a Lidl idén is folytatja árcsökkentési programját annak érdekében, hogy az alacsony árak biztosításával támogatni tudja vásárlóit, a magyar családokat abban, hogy a lehető legolcsóbban intézhessék a bevásárlást. A program keretében a vállalat külön gondolt a 65 év felettiekre is, akiknek extra kedvezményeket nyújtott számos termékre. A Lidl most ismét nekik szeretne kedvezni, és ezúttal a kiváló minőségű, friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint hűtött húskészítményeket kínál számukra akciósan február 15–21. között.

Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra

– emelte ki Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

A 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama 2024. február 15–21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

Az extra kedvezményekről és a feltételekről bővebben információ a www.lidl.hu/65evfelett oldalon olvasható.*

* A promóció valamennyi magyarországi Lidl áruházban 2024. február 15. napjától 2024. február 21. napjáig tart, a készlet erejéig. A termékek már a promóciós időszak első napján elfogyhatnak. A promócióban csak 65 éves, illetve idősebb vásárlóink vehetnek részt*, kérjük a kedvezmény felhasználását pénztárainknál jelezni szíveskedjenek, a kedvezmény önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a friss zöldség- és gyümölcskínálatunkra, valamint hűtött húskészítménytermékeinkre vehető igénybe, más kedvezménnyel nem vonható össze, azonos termékből egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/ darab vásárolható meg. A friss húsok és a halból készült termékek nem minősülnek húskészítménynek. A kedvezmény minden teljes árú termékre vonatkozik. * Esetenként az életkort igazolni szükséges. Az adatkezelési tájékoztatót a lidl.hu/65evfelett aloldalon találják.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás