Fekete szombat: az otthonában halt meg egy férfi Agárdon





A tűzoltók hősiesen küzdöttek a lángokkal, de a férfi életét már nem lehetett megmenteni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.28.
füst Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság holttest

Egy férfi meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Agárdon - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, akikhez szombaton reggel érkezett a bejelentés arról, hogy füst gomolyog egy családi ház ablakából Gárdony-Agárdon, a Vas utca és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésében.

 

Fotó: Képünk illusztráció / Pixabay

A tűzoltók három járművel vonultak a helyszínre, ahol egy százhúsz négyzetméteres, egyszintes családi házban csaptak fel a lángok. A tűzoltók az égő helyiség ablakán és a bejárati ajtón jutottak be az épületbe, ahol az egyik szobában néhány négyzetméteren volt tűz. A füsttel telítődött épület átvizsgálásakor egy férfi holttestét találták meg a konyhában.

A házban szemét volt felhalmozva, ami nehezítette a tűzoltók bejutását és az oltási munkálatokat. A tűz pontos keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Közleményükben tudatták azt is, hogy a sok éghető anyag felhalmozása nemcsak a tűz keletkezésének veszélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja - az otthonunk tisztán tartása tűzvédelmi szempontból is fontos.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás