A hős 10 éves fiú saját testével védte meg öccsét egy megvadult kutyától





Az édesanyja nagyon büszke nagyobbik fiára, de tudja, hogy sokkal rosszabul is elsülhetett volna.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.31.
Módosítva: 2023.08.31.
kutya kórház támadás testvér

Egy fiút egy kutya marcangolt meg, miközben a testvérét megmentette egy brutális támadástól. A 10 éves Caio Lewis a kétéves testvérével, Jac-vel játszott édesapjuk kertjében, a Carmarthenshire állambeli Cross Handsben szombat este. Ekkor futott be a kertbe egy megvadult francia bulldog. 

Aggressive,Rottweiler,Barking,Mad
Képünk illusztráció Fotó: Jan Mlkvy

Caio gyorsan felismerte a helyzet súlyosságát és a kisöccséhez rohant, hogy megvédje őt egy esetleges támadástól.

„A fiúk az apjuk házában játszottak, amikor a kutya egyenesen Jac felé rohant. Caio észrevette, hogy a kutya egyenesen Jac felé szalad, így odarohant hozzá és félrelökte az útból. Ahogy Jac visszafutott a ház felé, a kutya megharapta Caio combját” – mondta Caio édesanyja, a Llanelliben élő Lara Poyer, majd hozzátette: „Ahol a kutya megharapta Caiót, annak a magasságát tekintve a testvére fejének felelt meg, mert Jac sokkal kisebb.”

Lara elvitte Caiót a kórházba, ahol többórás várakozás után a vágást bekötötték, és hatnapos antibiotikumkúrát kapott. Most már javulófélben van, és hálás, hogy a kisöccsét nem harapta meg az eb, mivel az ő sérülései sokkal súlyosabbak lehettek volna, tekintve, hogy sokkal kisebb – írja a The Sun. 

„Egy kicsit fáj neki, de jól van. Nagyon büszkék vagyunk rá. Sok észről és bátorságról tett tanúbizonyságot, hogy Jac elé ugrott. A kutya gazdája bocsánatot kért a történtekért. Nem szeretném, ha a kutyát elpusztítanák, mert ez egy mentőkutya, és nyilvánvalóan nehéz neveltetésben volt része korábban” – tette hozzá az édesanya.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás