Zokogott a kisfiú, botrány, mire vetemedtek rendőr szülei





A szülők azért akarták megleckéztetni hároméves gyermeküket, mert nem szobatiszta. A büntetés azonban mérhetetlenül aránytalan a problémával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.06.
gyermek büntetés bilincs szobatisztaság

Egy floridai rendőr házaspár beismerte, hogy megbilincselték és bebörtönözték zokogó, mindössze 3 és fél éves gyermeküket, miután a kicsinek gondjai akadtak a bili használatával. A durva büntetésre azután derült fény, hogy előkerült egy testkamerás felvétel, amin az apa a módszeréről beszélt.

kiskorú, fiatalkorú, bűnöző, rablás, őrizetbe vesz, letartóztat, megbilincsel, bilincs, rendőrség
Azt nem tudni, hogy mi vár a szülőkre a kegyetlen fegyelmezésért. (Illusztráció: Kindel Media / Pexels.com)

A kisfiút tavaly októberben két egymást követő napon börtönözte be Michael Schoenfeld hadnagy és párja, Jessica Long őrmester, csakhogy a gyermek ennek hatására bepisilt, ezért aztán bilincset is tettek rá – írja a Daily Mail. A kisfiú a büntetés hatására zokogásban tört ki és megígérte, hogy többé nem fordul elő vele ilyen baleset.

„Azt a választ kaptam, amit vártam” – nyugtázta az apa a történteket. Hozzátette, korábban idősebb fián is bevált ez a módszer, amikor a gyereke az óvodában megütött egy lányt. A házaspár ellen pert indítottak, azt azonban titkosították. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás