Százezreket nyertek olvasóink, kiosztottuk a Metropol fotópályázat díjait – fotógaléria!

Íme az összes díjnyertes alkotás! 3 kategóriában is százezreket nyertek a legjobb pályázók. Lapozgassa online galériánkat, és megnyílt a két ingyenes nyilvános kiállítás is, ahol nagyban is megnézheti a legjobb alkotásokat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.02.
kiállítás fotó pályázat

A legjobb alkotásokat két most megnyílt ingyenes kiállításon: a Kopaszi-gáton, illetve a 19. kerületben, az Üllői út 201. alatt, a ShopMark területén, az InterSparral szemben is meg lehet tekinteni.

A kiállítás a Kopaszi-gáton  Fotó: Markovics Gábor / Metropol

Harmadik alkalommal hirdettük meg a Metropol fotópályázatát, és a számok azt mutatják, hogy a verseny egyre ismertebb és elismertebb az amatőr és a profi fotósok között. 

A nyertesek a díjátadón Fotó: Markovics Gábor / Metropol

Idén az induláshoz képest már háromszor annyi pályamű érkezett, összesen 1575 fotó közül választotta ki a zsűri és a közönség a legjobbakat. Minden korosztály képviseltette magát, a legfiatalabb pályázó 18, a legidősebb 86 éves volt.

A kiállítás az Üllői út 201. alatt, a ShopMark területén Fotó: Bánkúti Sándor / Metropol

A verseny nemcsak a fotósokat, de olvasóinkat is aktivizálta, 144 ezren nézték meg a pályázatról szóló reklámvideónkat a Metropol Videa-csatornáján, és eddig 123 ezerszer töltötték le a pályázattal kapcsolatos híreket – ez nagyjából kétszer akkora szám, mint tavaly. Köszönjük a hatalmas érdeklődést, és köszönjük a szavazatokat is, amelyek alapján idén is kiosztottuk a közönségdíjat!  

Íme friss videónk a legjobb képekről és a díjátadóról:


Fő téma: „Az én Budapestem”

Az idei versengés fő témája az „Én Budapestem” volt, ezen belül három kategóriában lehetett nevezni. 

A „ Kedvenc helyem” kategóriában indulóknak azt a budapesti helyszínt kellett bemutatniuk, amely a legtöbbet jelenti számukra. Ez a téma volt a legnépszerűbb, több mint 900 alkotás érkezett be. 

A „Kedvenc eseményem” témakörben olyan fotókat vártunk, amelyek azt a kedvenc közösségi élményt mutatták be, amelyet a pályázók szerint mindannyiunknak ismerni és szeretni kéne. 

A harmadik téma, a „Füstmentes Budapest” elnevezést kapta, ide tájkép- vagy panorámafotókat vártunk a jelentkezőktől. 

Emellett van egy közönségdíjas képünk, és a CEWE különdíját is megkapta  egy pályázónk.

A kategóriagyőztesek 200 ezer, a 2. helyezettek 150 ezer, a 3. helyezettek 100 ezer forintot kaptak, 40 ezer, 30 ezer, illetve 20 ezer forint értékű CEWE-utalvány mellett.

Íme a galériánk a kiállítás díjnyertes alkotásairól:


A pályázat szakmai támogatója

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás