Fejlemények a véres ruhában bolyongó budapesti nő ügyében: „láttuk, hogy valami nem stimmel vele”





J. Józsefné álmában ölhette meg élettársát, Ferencet, majd véresen bolyongott a parkban. A helyiek szerint hetek óta romlott a mentális állapota.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.21.
gyilkosság szúrás mentális állapot késelés

Mint arról a Ripost is beszámolt, a sokat látott rendőröket is meglepte, mikor vasárnap délután a Róbert Károly körút egyik társasházához riasztották őket. A parkban ugyanis egy véresen bóklászó nő sokkolta a helyieket: az asszony éppen céltalanul és jól láthatóan zavartan császkált a nyugodt, fás-bokros, padokkal tarkított környéken. 

Az asszony véres ruhában járta a környéket, a rendőröket a döbbent helyiek hívták ki 
Fotó: Bánkúti Sándor

A zsaruk természetesen azonnal kikérdezték, mire a nő az egyik közeli lakáshoz vezette őket, ahol a rendőrök az egyik szobában rábukkantak az asszony élettársának, L. Ferencnek a vérbe fagyott holttestére. Hamarosan kiderült: az asszony vélhetően szíven szúrta alvó élettársát.

– Feri pár éve költözött ide, amikor az apukája súlyosan beteg lett, mert ő ápolta. Fél éve azonban az apukája, idősebb Feri meghalt. Feri ezután kezdett jobban innimesélte egy házbeli a Ripostnak. Elárulta, hogy a férfinál ekkor jelentek meg furcsa alakok a lakásban, köztük későbbi gyilkosa is, aki hamarosan a férfihoz költözött. Az asszony és a férfi innentől fogva együtt ittak, azonban míg Ferenc a helyiek szerint kedves és nyugodt volt ilyenkor is, az asszony agresszív lett a piától. A pár rengeteget veszekedett, a lakók pedig kimondottan tartottak tőle: 

Gyakran láttuk csámborogni és kószálni a ház előtt, többektől cigit kéregetett. Fél éve költözött ide, de ha tehettük, nagy ívben elkerültük, mert első ránézésre láttuk, hogy valami nem stimmel vele. Volt olyan például, hogy egy szál zokniban bolyongott a ház előtt, akkor is cigit kért

 – mondták. Hozzátették, a nőnek nem ez volt az első rendőrségi ügye, korábban már jártak nála a rendőrök egy késelés miatt, azonban senki nem tudta pontosan, hogy ki bántalmazott kit. 

A férfi apja halála után költözött össze a nővel Fotó: Bánkúti Sándor

Ottjártunkkor lapunknak azt mondták, hogy a nő emellett rendkívül féltékeny volt, sokszor ezen ment a vita. A környékbeliek szerint az utóbbi hetekben állapota egyre csak romlott: 

Egyre hangosabbak voltak, egyre többet vitáztak. A nő pedig egyre furcsábban viselkedett hétről hétre. De azt, hogy ez idáig fajuljon, nem gondoltuk volna

– szögezték le a helyiek. 

A nőt azóta őrizetbe vették, vélhetően szerdán döntenek letartóztatásáról, azonban mentális állapotát tekintve vélhetően elmeorvosi szakértő is megvizsgálja majd. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Meghozták a fájó döntést a kis Maddie szülei: azonnal elhagyták a várost

Meghozták a fájó döntést a kis Maddie szülei: azonnal elhagyták a várost

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás