Adás közben Puzsér Róbert lecigányozta az ismert műsorvezetőt





Érzékeny téma kapcsán robbant ki a vita.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.31.
Módosítva: 2023.03.31.
Puzsér Róbert vita felháborodás

Azt már megszokhattuk, hogy kritikusként Puzsér Róbertnek mindenhez van egy-két keresetlen szava és bármilyen témában ki tudja fejteni a saját véleményét. Ráadásul mindezt egy sajátságos stílusban teszi.

Puzsér Róbert
Fotó: Korponai Tamás

Nemrég a Spirit FM Önkényes Mérvadó műsorának volt a vendége, ahol egyenes adásban szállt bele keményen Ábrahám Róbert műsorvezetőbe. Puzsér egyébként a március 20-i, az ATV Csatt című műsorában elhangzottakra reagált – számolt be róla a Blikk.

Az elmúlt években elindult woke-tól kezdve a tudatipar működésén át mindenben azt látom, hogy éppen készítik elő a világot egy spirituális átállásra. (...) Ezt rengetegféleképpen nevezhetjük. Robespierre-ék felvilágosodásnak nevezték, meg a Legfőbb Lény kultuszának. A szabadság, egyenlőség, testvériség nem onnan származik. Ha belegondoltok Robespierre szerepébe: a felvilágosodás mögött nem ateizmus állt, hanem ő kőkeményen hitt valamiben. Tökmindegy, hogy szétdobáló szellemnek vagy Lucifernek nevezzük” mondta az ATV-n Ábrahám.

Amire a következőket reagálta Puzsér Róbert:

„Szeretném jelezni Ábrahám Róbertnek, ha nem lett volna felvilágosodás meg annak nyomán polgári forradalom, akkor ő a cigány származásával tőzeget szedhetne a lápon legfeljebb. Nem fideszes megmondóemberként adhatná el a felvilágosodás kritikáját, hanem a tőzegszedéshez szólhatna hozzá, ahhoz is nagyjából a gyerekeinek és a feleségének.” 

A Blikk azonnal felkereste Ábrahám Róbertet, aki reagált is a kritikus szavaira. Kihangsúlyozta, hogy teljesen megdöbbentette Puzsér viselkedése és a stúdióban ülő többi személyé is.

„Szégyenletes volt hallgatni, ahogy beszélgetőtársa, Oszkár, realizálva a hallottakat, előbb próbált korrigálni, érezve, hogy átlépték az összes alapvető normát. Később azonban annyira feloldódtak ebben a mocsokban, hogy Csunderlik Péter, a harmadik résztvevő már arról kezdett beszélni, hogy különben is fura, amikor valaki az állami oktatásnak köszönheti, hogy egyáltalán a nagyszülei tanulhattak, és ennek ellenére az ancien régime előtti időket méltatja, ráadásul ők a társadalom legaljáról emelkedhettek fel valamennyire. Ez volt az a pont, amikor már le kellett volna állítani ezt az egészet. Itt konkrétan már egy lélektelen alsóbbrendű faj megszemélyesítéseként beszéltek rólam, akinek a jelenléte illegitim. Ettől még az első zsidótörvény is megengedőbb volt” – fejtette ki válaszát Ábrahám Róbert a Blikknek.

A műsorvezető egyébként még annyit hozzátett, hogy nem kíván jogi lépéseket tenni a történtek miatt.





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás