Deák téri késelés: szívszorító üzenetet küldött a gyászoló anya a fia temetésére készülő Kittinek

Magánál tart fia hamvaiból egy szelencényit az az asszony, akinek gyermeke két hónappal ezelőtt szenvedett halálos balesetet. Anna mélyen együttérez a Deák téri késelés áldozatának hozzátartozóival.



Megosztás
Szerző: Deák Ottó
Létrehozva: 2023.02.27.
gyász halál Deák tér baleset késelés

Vasárnap tartottak megemlékezést a Deák téren lévő Danubius-kútnál azért a 18 éves fiúért, akit egy héttel korábban késelt halálra egy másik társaság fiatal tagja. A résztvevők több száz mécsest gyújtottak, hogy leróják kegyeletüket. A fiú megtört, gyászoló anyja részletesen beszélt arról, min megy keresztül jelenleg. A cikket annak a fiúnak az édesanyja is olvasta, akit még január elején ért halálos baleset Debrecenben. Anna pontosan tudja, milyen érzés idejekorán elveszíteni egy gyermeket, így fontosnak érezte, hogy kinyilvánítsa együttérzését.

Drága Gyermek! Legyen békés álmod! Lélekben Édesanyukáddal vagyok!

 – írta a cikk alatti hozzászólásában. 

Rengetegen gyújtottak mécsest Martinért  Fotó: Vaskó Tamás

A Bors a bejegyzést olvasva felhívta Annát, hogy megkérdezze, hogyan viseli a 21 évesen elhunyt Attila halálát, valamint azt, üzenne-e valamit a Deák téri késelés áldozata, Martin édesanyjának.

„Gyakran bemegyek a szobájába és leülök az ágyára. Kittinek is csak azt tudom üzenni, hogy vigyázzon a lelkére, és legyen vele tisztában, hogy a fia lelke ott van vele” – mondta az édesanya, aki a tragédiája ellenére is higgadt tudott maradni.

Kittihez hasonlóan azt szeretném, hogy a felelős nyerje el a méltó büntetését

 – jelentette ki röviden, majd elmesélte, hogyan gondoskodott arról, hogy Attila fizikailag is mellette maradjon.

Attilának esélye sem volt a túlélésre  Fotó: Mediaworks

„A hamvaiból egy nagyon picit eltetettem egy szelencébe, amit mindenhova viszek magammal. A gyermekemmel nagyon közel álltunk egymáshoz. Hozzáteszem, hogy a fiatalokat ért balesetek és gyilkosságok híre mindig is megérintett, de Attila halála után még érzékenyebb vagyok” – árulta el Anna elcsukló hangon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás