Egy kislány is szemtanúja volt a budapesti panelsoron, ahogy próbálták megmenteni egy tini életét





Egy szemtanú megrázó beszámolójából újabb borzasztó részletek derültek ki arról, ahogy a XVII. kerületi Pesti úti panelsoron kétségbeesetten próbálták megmenteni egy, a tizedikről kiugrott 17 éves fiú életét.



Megosztás
Szerző: Sz. D.
Létrehozva: 2023.01.15.
Módosítva: 2023.01.16.
Budapest panelsor XVII. kerület

Egy házaspár a kislányával éppen kutyát sétáltatott péntek este 8 óra körül a XVII. kerületi Pesti úton, amikor óriási puffanásra lettek figyelmesek... Egyszer csak meglátták egy fiatal fiú összetört testét: a fiatalember mezítláb, egy szál nadrágban hevert a földön.

Fotó: Markovics Gábor

 A házaspár egyik tagja, az asszony remegő kézzel tárcsázta a mentőket, miközben a kislány és apukája sokkolva álltak a kutyával... Pillanatokon belül megjelent egy szintén a hatóságoknak telefonáló férfi is, aki mint kiderült, a lezuhant fiú édesapja. Ő a második emeleti lakásából rohant le, hogy megpróbáljon segíteni magatehetetlen fián. Újabb járókelők bukkantak fel, majd együtt, a mentősök telefonos instrukciói alapján próbálták életben tartani a fiút addig, amíg megérkeznek a szakemberek – írja a Bors.

Fotó: Markovics Gábor

Egy idő után megjöttek a mentők is, ők folytatták az újraélesztést, miközben a háromtagú család – anyuka, apuka és a kislány – dermedten állt és végignézte az eseményeket. A fiú fejét az apuka tartotta, miközben a mentők próbálták újraéleszteni – de nem sikerült... Fél 9 körül a fiú sajnos elhunyt.

A tini éppen az édesapjánál volt vendégségben, amikor megtörtént a tragédia. A fiú szülei külön éltek, édesapja élettársával együtt a második emeleten lakott. A fiú egyszer csak felment a tizedik emeletre, kinyitotta a szemétledobó ablakát, majd a mélybe vetette magát...

Inenn ugrott ki a fiú Fotó: Markovics Gábor

A lakók szerint a fiú édesapja külföldön dolgozik egy német autógyártónál, és csak ritkán jár haza, a fiával többnyire csak kéthetente szokott találkozni.
A fiú odavolt a rockzenéért, és gyakran járt koncertekre – mondta az elhunyt ismerőse. A tinit mindenki szerette a házban, „nagyon rendes és kedves volt” – mondják a lakók, csak találgatni tudnak, mi vezetett a tragédiához.

Egy szemtanú részletesen elmesélte az újraélesztés drámai történetét:

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás