Szirénázó rendőrautóban vitték szülni a vajúdó nőt, egy szigethalmi parkolóból kért segítséget





A fájások túl gyorsan jelentkeztek, félő volt, hogy az anyuka egy parkolóban fog szülni - a magyar rendőrök a segítségére siettek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.17.
hős rendőrök

A szigetszentmiklósi rendőrök segítségével sikerült időben kórházba kerülnie egy vajúdó kismamának, miután elfolyt a magzatvize egy 44 éves asszonynak, aki egy Szigethalom melletti autópálya parkolóban kért segítséget a hatóságoktól - írja a Police.hu.

Fotó: Pixabay

Férjével indultak kórházba pénteken 23 óra körül, miután fájásai sűrűsödtek, orvosa pedig azt tanácsolta, haladéktalanul üljenek autóba és meg se álljanak a szülészetig. Eleget tettek az orvosi utasításnak, de fél órával később még sehol sem tartottak, a forgalom és a sebességhatárok betartása akadályozta biztonságos és időben történő megérkezésüket. A mentő sem ért volna már el időben hozzájuk, ezért fordultak segítségért a rendőrökhöz. Az egyenruhások egy percig sem haboztak, a negyedik gyermekével vajúdó anyukát átemelték a rendőrautóba, majd szirénázva elindultak a kórházba. A 27 kilométeres távolságot tíz perc alatt letudták, öt percre rá az anyukát már vitték is a szülőszobába.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás