Sokkoló videó! Lebénult a szabadulóművész egy rosszul sikerült mutatványban





Jonathan Goodwin egy félelmetes produkcióval készült az America's Got Talent című műsorba, azonban egy végzetes mozdulat derékba törte karrierjét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.05.
tragikus baleset

Félelmetes sérülés történt még tavaly októberben, amikor az ismert kaszkadőr az America's Got Talent műsorába készült egy mutatvánnyal.

Jonathan Goodwin korábbi kaszkadőr és szabadulóművész sérüléseiről menyasszonya, Amanda Abbington színésznő számolt be részletesen egy podcastben – írja a Sky News.

A férfi tavaly októberben fejjel lefelé lógott több mint 9 méter magasan egy kényszerzubbonyban két felfüggesztett kocsi között, ezzel a produkcióval készült az ismert tehetségkutató műsorba. Amanda Abbington szerint a balesetet az okozhatta, hogy a két autót túl korán engedték el, így a férfi még a kettő jármű között volt, amikor azok lángra kaptak, majd azokkal együtt kilenc métert zuhant.

A kaszkadőr nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, mindkét lába eltörött, és elvesztette az egyik veséjét, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, eltört a gerince és megsérült a gerincvelője is, de csodával határos módon túlélte a zuhanást, pedig a helyszínen majdnem meghalt, később pedig műtét közben is közel volt a halálhoz.

Jonathan Goodwin a baleset következtében lebénult, és valószínűleg már soha nem fog felépülni.

A színésznő szerint párja továbbra is jókedélyű maradt és pozitívan áll az élethez. Sőt idén nyáron már megtervezték az esküvőjüket is.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás