Döbbenetes: felgyújtottak egy lépcsőházat a Soroksári úton, a lakók rettegnek





Rettegnek egy társasház lakói, miután ismeretlenek felgyújtottak egy lépcsőházat a IX. kerületben. Egy rossz kapu miatt bárki besétálhat az épületbe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.01.
IX. kerület hihetetlen eset

Meghökkentő dolog történt pár napja a IX. kerületben, a Soroksári úton. Az éjszaka közepén valaki ismeretlen okokból felgyújtott egy lépcsőházat a környéken. Az épület előtere hatalmas lángokkal égett – tudta meg a Ripost.

(Fotó: Ripost)

Az volt a szerencse, hogy hajnali 3-kor egy lakó felébredt a füstre és hívta a tűzoltókat, így végül nem égett porrá az egész ház. Az eset nagyon veszélyes volt, mert ha nem ébredt volna fel senki, komolyabb tragédia is történhetett volna.

A legnagyobb probléma azonban az, hogy azért lehetett gyújtogatni a házban, mert a lakók többszöri kérése ellenére sem javították meg a kaput, így bárki bemehetett az épületbe. További veszélyt jelentett, hogy a tűz a hátsó lécsőházba keletkezett, ami az udvarra néz, és onnan semmilyen menekülési útvonala nincs az ott lakóknak.

(Fotó: Ripost)

A ház lakói nem értik, hogy többszöri felszólítás után miért nem voltak képesek megcsinálni a kaput. Mindig azt a választ adták az illetékesek, hogy folyamatban van az ügy.

A lakók most jogi lépések megtételét fontolgatják, mert féltik a családjukat és az otthonukat. Ebből az esetből kiindulva az aggodalmuk nem alaptalan.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás