Hét évig egy dobozban tartották a fiatal lányt és szexre használták





Colleen Sten autóstoppal akart elutazni Oregonból Kaliforniába, de soha nem jutott el oda.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.11.
Gyerekrablás

1977-ben Colleen Sten 20 éves volt, mikor kitalálta, hogy autóstoppal elutazik nyaralni, de végül 7 évig szexrabszolga volt és ezalatt napi 23 órát egy dobozba zárva töltött.

A lány az út szélén stoppolt, mikor megállt egy házaspár, akik kedvesen azt mondták, elviszik őt. Később Colleen azt mondta, volt egy rossz megérzése, ezért amikor útközben megálltak egy mosdónál, elgondolkozott azon, hogy megszökik, de végül nem tette.

Továbbhaladva útjukon, mikor egy elhagyatottabb részhez értek, a férfi egy kést szorított a torkának, majd beletette egy fadobozba, amelyből csak a feje lógott ki. Innentől kezdve – 7 éven keresztül – így töltött napi 23 órát, csak mosdóba mehetett ki a Hooker házaspár otthonában, illetve akkor, ha a férfi és a nő szexrabszolgaként használni kívánták. Még egy szerződést is aláírattattak vele, hogy haláláig vállalja ezt az életmódot. Azzal is fenyegették, hogy az egész családját megkínozzák, ha szökni próbál.

Colleen Stan jelenleg Kaliforniában él (Fotó: YouTube)

 

Colleen minden őrületre igent mondott, alázatosnak mutatkozott, így egy idő elteltével lazultak a szabályok, kimehetett a dobozból, hogy eddzen, 1983-ban pedig már azt is megengedték neki, hogy munkát vállaljon, és a férfi közölte, hogy összeházasodnak, a lány lesz a második felesége. Ez lett a szerencséje az ifjú lánynak, mert Janice Hooker, az eredeti feleség ezen a ponton féltékeny lett és elküldte a lányt, arra kérve, hogy ne jelentse fel a férjét, hagyjon neki időt, hogy megváltozzon.

Cameron Hooker a tárgyalásán (Fotó: YouTube)

Végül a feleség volt az, aki feladta a férjét a rendőrségen, vallomást tett ellene, azt is elmondva, hogy Cameron Hooker korábban már egy másik lányt is elrabolt és megkínzott. A férfit 104 évre börtönbe zárták, volt feleségét nem ítélték el, boldogan él, miután megváltoztatta nevét. Colleen Kaliforniában igyekszik teljes életet élni és feldolgozni, ami fiatalkorában történt vele.





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás