Vásárlók, üzletek: új szokásokat hoz a védettségi igazolvány





A hétvégén megnyílnak az eddig zárva tartó szolgáltatások a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára. Két táborra szakadt az ország….



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.30.
új világ

Csak a teraszt nyitja meg, hogy ne kelljen ellenőrizni a vendéget

Vannak olyan vendéglátóhelyek, amelyek azonnal közölték: ők nem fognak kérni védettségi igazolványt senkitől – még akkor sem, ha ennek az az ára, hogy nem nyitják meg a belső helyiségeiket, csak a teraszokat. A legtöbb ilyen étterem posztjából kiderül, hogy a tulajdonosok nem értenek egyet a védettségi igazolvány intézményével. Természetesen joguk van hozzá, ha betartják a szabályt, és hajlandók kevesebb vendéget fogadni...

A teraszok szombat óta nyitva lehetnek, és ott védettségi igazolvány nélkül is fogyaszthatnak az emberek (Fotó: Facebook)

Csak olyan fodrászhoz, manikűröshöz megy, aki be van oltva

Rengeteg olyan kuncsaft is van, aki nagyon fél a vírustól, még akkor is, ha ő maga be van oltva. Teli a Facebook olyanokkal, akik beoltott szolgáltatókat keressenek – sőt, olyan csoport is van már, ahol azok a szolgáltatók „gyülekeznek”, ahol minden alkalmazott be van oltva. Egy cég sem kötelezheti alkalmazottait oltásra, de ha egy cégnél mindenki be van oltva, ez a mai időkben hatásos reklámfogás lehet, mert sok ügyfél csak ilyen helyre mer menni...

Sok közösségi csoportban már előnyt jelent a vendégek számára, hogyha a szolgáltatást nyújtó is rendelkezik védelemmel (Fotó: Facebook)

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás