Ezt nem fogod elhinni, járdatolvajokat keres a rendőrség





Nagy erőkkel nyomoz a helyi rendőrség, miután a hét elején ismeretlenek elloptak egy egész járdát egy nyugat-sussexi faluból.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.05.
hihetetlen eset

Több tucat nagy méretű burkolólapot ástak ki és loptak el ismeretlenek a storringtoni Ryecroft Lane-ből vasárnap este és kedd reggel között — tudatta a helyi rendőrkapitányság illetékese, számolt be a furcsa esetről a brit METRO hírportál.

A rendőrség március 2-án, kedden 11 órakor kapott bejelentést arról, hogy valamikor vasárnap éjszaka és kedd reggel között feltörték, és ellopták a storringtoni Ryecroft Lane-i polgármesteri hivatal előtti járda burkolatát — nyilatkozta a portálnak a Nyugat-Sussex megyei rendőrség szóvivője, aki elmondta azt is, hogy még tart a köztéri biztonsági kamera felvételének elemzése, egyben kérik a lakosságot, hogyha bárki hasznos információval tud szolgálni az ügyben, keresse fel a helyi rendőrőrsöt, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható központi számukon.

Alan Stainer, a falu egyik lakója elmondta, hogy ő fedezte fel kedd reggel a „járdalopást”. Először fel sem fogta, hogy mi történhetett, azt gondolta, milyen rendetlenséget hagytak maguk után valamilyen munkások, bár azt nem értette, hogy miért éjszaka csinálták, amit csináltak.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás