Szörnyű! Iskolatársai késelték halálra a népszerű tinédzserfiút





A tizenhárom éves fiút vasárnap fényes nappal késelték halálra egy, az otthonához közeli golfpályán. A rendőrség öt tinédzsert vett őrizetbe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.09.
borzalmas tragédia késelés Kegyetlen tinédzser

Oliver Stephens-szel számos késszúrással végeztek támadói a Berkshire-i Readingben, családja és tanárai borzadva állnak az esemény előtt. A fiú kifejezetten közkedvelt volt tanulótársai körében, sokoldalú tehetségét többek közt az iskolai színjátszókörben és a rögbipályán is bizonyította.

„Olivernek sok barátja volt, kedves és együttérző fiú volt. Amikor egy iskolatársam egyszer nagyon feldúlt volt, Oliver nyugtatta meg, és azzal biztatta, minden rendben lesz. Nagyon kedves srác volt” - emlékezett vissza a meggyilkolt fiúra egyik barátnője.

„Év végén a tehetségkutató versenyen Disney-dallamokat játszott elektromos gitáron, ami mindenkinek nagyon tetszett” - mesélte Oliver másik iskolatársa.

A helyi hatóság összesen öt, 13 illetve 14 éves tinédzsert, egy lányt és négy fiút tartóztatott le, és gyilkossági összeesküvéssel gyanúsítják őket. Egyre több névtelen forrás szerint Olivert „meg akarták leckéztetni”, ami végül iszonyatos bosszúállásba torkollott – írja a Daily Mail.

„Belegondolni is borzalmas, hogy ez a gyilkosság hány életet fog összetörni. A társadalom kénytelen lesz szembenézni önmagával” - mondta John Apter, a brit Rendészeti Szövetség elnöke.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás