Az életéért küzd: nyaralás során rejtélyes betegség támadta meg az édesanyát





Családja szeretné hazaszállítattni, de olyan rossz állapotba került, hogy az nem lehetséges.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.13.
Kilátástalan helyzet

Egy brit nagymama az életéért küzd, miután egy rejtélyes betegség miatt összeomlott törökországi nyaralása során. Michaela Heathcote azóta eszméletlenül fekszik a kórházban, miután szervezete teljesen összeomlott. Még hazautazni sem volt lehetősége, így családjától távol került életveszélybe. Gyermekeinek naponta 6000 török lírát ( kb. 233.283 ft) kell kifizetniük, hogy orvosi ellátást kaphasson.

A 41 éves nagymama még múlt hónapban Törökországba egy lakást ment megnézni, de azon a napon, amikor hazaindult volna, már nem engedték felszállni a repülőgépre magas láza miatt. Mindez még szeptember közepén történt. Értesítette családját a történtekről, majd október 1-jén súlyosbodott az állapota.

Jordan, aki jelenleg Manchesterben él, azt mondja, hogy anyja „eszméletlen és nem reagál”, és senki sem tudja, mi történt vele. Családja már mentőhelikopterrel is megpróbálta hazautaztatni, de a török orvosok szerint nem alkalmas az állapota az átszállításra. Michaelának korábban neurológiai rendellenessége volt és depresszióban szenvedett.

„Nem igazán tudom, mi történt vele, de eléggé rosszul lett, és kórházba szállították. Az orvosok azt mondják, hogy nem biztosak abban, mi okozta ezt. Azt mondták, hogy májelégtelenségben szenved és vért kapott, mivel a vérértéke nagyon alacsony és kritikus állapotban van” - árulta el Jordan a Daily Mail oldalának.

Az angol család azonban nem képes kifizetni ezt a rengeteg pénzt, amit a külföldi orvosok kérnek tőlük nap, mint nap az ellátásért, ezért egy Gofundme gyűjtést szerveztek. Ennek keretében már 3000 font (kb. 1.197.675 ft) gyűlt össze a nagymama kezelésére.

„Elvesztettem az eszem. Teljesen stresszes vagyok. De folytatnom kell és meg kell találnom a módját, hogy haza hozzam anyát” - mondta könnyeivel küzdve a fia.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás