RETRO RÁDIÓ

Ördög Nóra elárulta, mi a titka tökéletes házasságának





A TV2 műsorvezetője elárulta, hogy mitől olyan tökéletes Nánási Pállal a kapcsolatuk. Azt sem titkolta el, hogy ezért mindketten megdolgoznak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.27.
A nagy titok

Ördög Nóri és Nánási Pál kapcsolata a külső szemlélő számára mindig is mintapélda volt, hiszen jól működőnek, sőt már-már tökéletesnek is tűnik. A műsorvezető most elárulta, hogy a házasságukról alkotott kép nagyon pontos, hiszen ez valóban így is van. A Vasárnapi Blikknek elmesélték, hogy mi a jó kapcsolatuk titka. Hogyan lehetnek több mint egy évtized után is boldogok. Bevallották, hogy szükség van arra, hogy néha csak ketten legyenek, hiszen így marad meg a romantika.

Mindketten egy válás után voltak, amikor anno megismerkedtek. Kezdetben nagyon sokan a kapcsolatuk ellen voltak, de szerencsére ez nem befolyásolta az egymás iránt érzett szeretetüket. 2010-ben pedig belevágtak egymással a második házasságukba. Persze akkor még nem tudhatták, maximum csak sejthették, hogy milyen csodálatos évek várnak majd rájuk. A nehézségek sem maradtak el, de az évek múlásával és Mici megszületésével végre család lettek, amit nem sokkal később Vencel érkezése tett még szebbé. Nem is tagadják, hogy ahhoz a boldogsághoz, amit ők képviselnek, igen is, meg kellett, hogy küzdjenek.

Megtérül a befektetett energia

Úgy érzem, a mi házasságunk tökéletes, de ebben rengeteg meló van. Nem szeretném ezt elkiabálni, de mi ráéreztünk ennek az egyensúlyára. Amikor valamelyikünknek hiányérzete, valami baja van vagy csak fáradtabb, azt jól tudjuk egymásnak jelezni. Akkor azonnal vissza lehet pótolni az energiákat – árulta el a Vasárnapi Blikknek Ördög Nóra. – Azt gondolom, mi már annyi mindenen túl vagyunk, hogy ezt egy életen át meg tudjuk majd oldani. Nem is lehetne másképp. Őszintén úgy érzem, egyszerűen nem tud olyan dolog történni, amin ne tudnánk együtt túllendülni.

A TV2 műsorvezetője kihangsúlyozta, hogy ehhez az összhanghoz persze sok munkára van szükség. Azon igyekeznek minden percben, hogy a romantika, a humor és a közös jövő és tervek ne tűnjenek el a hétköznapok monotonitásában.

– Közös utazások és programok is vannak. Mi mindenből tudunk romantikus pillanatot varázsolni, ha együtt elmegyünk egy bútorért vagy egy vacsorára, ahol egy séffel találkozunk – mondta Nóra, aki szerint nagyon fontos, hogy a párok kettesben is töltsenek időt.

Csak ők ketten

– Van egy szabályom, amit most pont nem sikerült tartani, de majd visszarázódunk, hogy hetente egy este kell, amikor csak együtt vagyunk férj és feleségként. Kéthavonta el kell tudni szabadulni két éjszakára úgy, hogy akkor el is utazunk valahova, akár csak belföldön, de elszökjünk – tette hozzá a kétgyermekes anyuka.





Ezeket olvastad már?
Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás