Nemcsak a táplálkozásukra, de a rendszeres sportra is odafigyelnek. Azonban még így is akad, aki azzal vádolja őket, hogy életmódváltásuk csak szemfényvesztés.

Lemondásokkal teliek lettek a mindennapjai Tinának és Emiliónak mióta egyik napról a másikra úgy döntöttek, egészségük érdekében belevágnak az életmódváltásba. A páros azóta nemcsak száműzte a fehér lisztes-cukros finomságokat, de a rendszeres sportot is beépítette az életébe. Mindkettőjük átalakulása látványos, Emilio már több ruhaméretnyit fogyott.

Rengeteg, szinte új, de nagyméretű ruhadarabomtól váltam meg az utóbbi időben. Volt, amit elajándékoztam, ismerősnek, barátnak adtam. Mindig is volt egy kedvenc piros bőrkabátom, amit mikor megvettünk nem fértem bele. Mondtam is Tinának, hogy ezt rakjuk el, eljön majd az ideje, amikor már nem fog oldalt szorítani. Így is lett, most már kényelmesen hordhatom” – mondta Emilio, akit feleségéhez hasonlóan mégis megszólnak egyesek, mert azt feltételezik, hogy a páros nem mindig tartja a diétát.

Emilio a piros kabátjában

Fotó: Metropol

Csak azért, mert gyakran főzünk a műsorban vagy megfordulunk olyan helyen, ahol étellel kínálnak minket máris azt feltételezik, hogy mindent megeszünk. Pedig ilyenkor is kőkeményen megy a diéta, ha kóstolunk is, akkor is csak egy falatot. Köretet legtöbbször nem is eszünk, ha mégis, akkor is salátát választunk. Nincs krumpli, kenyér és édesség sem! Ahogy varázslat sem, kevesebbet eszünk, odafigyelünk és mozgunk. Akkor is, ha nem tesszük ki állandóan a kirakatba. Persze elég egy megpakolt tányér előttünk és vannak, akik máris azt hiszik, hogy azt mind meg is ettük, pedig szó sincs róla!” – fakadt ki Tina, aki a fanyalgók megheccelésére a legutóbbi alkalommal csak azért is telepakolta a tányérját süteménnyel, amelyből valójában egy falatot sem evett.

Tina megtévesztésből telepakolta a tányérját süteménnyel

Fotó: Metropol