Gór Nagy Mária végre otthonában gyógyulhat! A színésznő nemrég súlyosan megsérült, szilánkosra törött a csuklója és a fején egy sebet is ölteni kellett, miután megtámadták őt a 4-6-os villamoson.

„Jól esik már otthon lenni, sokkal jobb a hangulatom, kedden engedtek ki a kórházból. De azért még most is félek, van egy kis lámpám, azt felkapcsolva hagyom és úgy alszom el. Még egy hónapig biztosan gipszben lesz a karom, ami nem túl szerencsés, ebben a nyári hőségben, de hát szilánkosra törött a csuklóm, ami elég nagy baj, így tűrnöm kell” – kezdte a Borsnak Gór Nagy Mária, aki még nem szállna fel a villamosra, inkább sétál.

Mivel az átélt események komoly traumát okoztak neki, így nem csak a fizikai fájdalommal, hanem a lelki gyógyulással is meg kell küzdenie. Ebben pszichiáter segíti.

Fotó: Bors

„Vissza kell járnom kontrollra a traumatológiára is, folyton ellenőrzik röntgennel a csuklómat, most is mennem kell majd hétfőn reggel. Ezen kívül heti kétszer járok be a pszichiáterhez, akivel még a balesetről magáról nem beszéltünk, de szépen haladunk, sokat segít, hogy beszélgetünk, egyre jobban vagyok” – mesélte a lapnak Mária.