Gábor Zsazsa özvegye pár nappal ezelőtt tartózkodott Budapesten, ahol az egyik esti sétája alkalmával egy ötfős banda támadta meg.

Ugyan a 79 éves férfi csak egy éjjel a korzón sétálgató nyugdíjasnak tűnt, hiszen egy sima szabadidőnadrág, egy póló és egy pulóver volt rajta, a rablók kifigyelhették, amikor kivillant a pulóver ujja alól a luxusórája. A több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe nem az ára miatt nagy veszteség Von Anhalt számára – írja a Blikk.

Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok emléket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember” – elevenítette fel a történteket Gábor Zsazsa özvegye.

Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog” – mesélte a Blikknek a részleteket a herceg, aki a támadás után ugyan visszavánszorgott a szállodába és lefeküdt aludni, reggelre azonban, mire az adrenalin távozott a szervezetéből, érezte, hogy sokkal komolyabb a baj, mint hitte.

A szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamint a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvéd kórház ügyeletére” – mondta el a részleteket Von Anhalt, akinek végül össze kellett varrni a sebét.

Elégtételt akar venni

Bízom abban, hogy ott a korzón voltak biztonsági kamerák, két támadót ráadásul jól is láttam, fényképről is felismerném őket” – jelentette ki a herceg.