Pumped Gabo megtörte a csendet: így érzi magát Aurelio a rácsok mögött





Aureliót 2015-ben kapták el az 51-es főúton zsebében 38 gramm kokainnal. A házkutatás során további két gramm mari­huánát is találtak. A valóságshow győztes fél éve ül a rács mögött.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.28.
bezárva

Aureliót 2015-ben kapták el az 51-es főúton zsebében 38 gramm kokainnal. A házkutatás során további két gramm mari­huánát is találtak. A helyzetét nehezítette, hogy szervezetében is kimutatható volt az igazoltatáskor mindkét szer. Akkor kezdődött igazán a kálváriája, bíróságra járt, végül felfüggesztett börtönnel büntették az ítészek, ami ha nincs, ma bizonyára nem ül a rácsok mögött.

„Harmincegy nap hiányzott, és akkor felfüggesztettet kaptam volna most. Ennyit vártam a laborvizsgálatra, ahol azt nézték, milyen tartalmú a kokain, azaz mennyi a valós százaléka a negyven grammnak. Végül az eredmény kimutatta, hogy 26 gramm a tartalma, ez számított az ítéletben. Harminc gramm fölött van a meghatározó mennyiség, ez még csak a „csekély” kategóriába tartozott, négy grammon múlt ez is. Ha elérte volna a negyvenet, akkor vége, és azonnal ülnöm kellett volna. Az volt a mázlim, hogy egy rossz minőségű kábítószer volt, mert átvertek, és nem volt jó hatóanyagú” – mesélte Aurelio az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Aurelio az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban őszintén vallott arról, hogyan jutott idáig Fotó: Life TV

A körülményekhez képest jól érzi magát

A Blikk most megkereste Pumped Gabót, Aurelio jó barátját, aki elárulta, hogy a valóságshow-sztár egyáltalán nem kereste az utóbbi hónapokban, de úgy tudja, jól van, és sikerült hozzászoknia a börtönkörülményekhez, sőt még sajátos humorát sem vesztette el.

„Nem beszéltem vele azóta, és nem is tudok róla sokat, csupán annyit hallottam, hogy rendesek a cellatársai, akikkel sikerült jó kapcsolatot kialakítania, sokat viccelődik, és a körülményekhez képest jól érzi magát. Én is féltettem attól, hogy lelkileg nagyon megviseli majd a börtön, de szerencsére nem tört meg, aminek nagyon örülök” – mondta Gabó.

Edával mégsem váltak el az útjaik, kitart mellette

Aurelio tavaly nyáron kezdett el járni jelenlegi barátnőjével, Edával, aki már a megismerkedésükkor tudhatta: előfordulhat, hogy a választottja akár több év börtönbüntetést kap.

Az utóbbi hetekben szárnyra kelt néhány pletyka, mely szerint a lány és Aurelio kapcsolata megszakadt, de Gabo nem hallott ilyesmiről.

„Nem hiszem, hogy szétmentek volna! Én úgy tudom, hogy pont a barátnőjével beszél a legtöbbet. Nyilván ez egy nagyon bonyolult helyzet, pláne ilyen fiatalon, de szerintem arról tudnék, ha már nem lennének együtt” – vélekedett Aurelio legjobb barátja.





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás