Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton 16 órai kezdettel végső búcsút vett a brit királyi család a 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegtől.

A szertartást a koronavírus-járványra való tekintettel szigorú szabályok mellett rendezték meg. Emiatt a testvérek egy sorban kísérték a Szent György-kápolnába nagyapjuk koporsóját, még csak egymásra sem nézhettek, a búcsúztatás alatti ülésrendet pedig a koronavírus miatt úgy alakították ki, hogy minden családtag távol ült a másiktól.

Believing Bruce és Judi James testbeszéd szakértők szerint a kötelező távolságtartás ellenére Harrynek és Vilmosnak azonban volt egy pillanata, amikor úgy tűnt, hogy pontot tesznek a több, mint egy éve húzódó konfliktusuk végéreírja a Mirror. Noha a testvérek közösen csatlakoztak a család idősebb tagjaihoz, éppúgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, Bruce szerint Katalin hercegné mindvégig szemmel tartotta a sógorát. Vajon mit tett volna akkor, ha sógornője, Meghan is ellátogat a temetésre?

Véget érhet a fivérek közti háború (Fotó: Pool/AFP/Toby Melville)

Mint ismert, a fiatalabbik herceg tavaly év elején váratlanul az Amerikai Egyesült Államokba költözött feleségével, Meghannal, és fiukkal, Archie-val. A fivérek azóta nem találkoztak, viszonyukat pedig a sussexi hercegi pár néhány kritikus nyilatkozata pedig csak még inkább elmérgesítette, nem beszélve az Oprah Winfrey-nek adott interjúról, ami szintén olaj volt a tűzre. Vajon most megtört a jég?