Varga Viktor vallomása: Nem az a feladatom, hogy egyetlen nő mellett éljem le az életem

A szabadság mindenkinek mást jelent, de van, aki kimaxolja ezt a fogalmat. Nálunk az abszolút szabadság eszméjének zászlóvivője Varga Viktor, aki sokak szerint már túl is tolja azt a bizonyos biciklit.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.07.30.
Módosítva: 2024.07.30.
Varga Viktor Marics Peti kapcsolat szerelem

Az énekes-zenész különleges, Duna-parti otthonában nemrég forgott le Marics Peti legújabb videóklipje, amihez a jurta és Viktor saját kis világának alapvető hangulata alaposan passzolt is. A Paparazzo című nóta ugyanis erősen hajaz a reggae életérzésre. A minimoziban feltűnik egy igéző tekintetű szépség, Kalmár Liza, akiért bár a forgatáson Marics Peti epekedik, a házigazda posztjai arra utalnak, hogy felfigyelt rá. A Metropol elérte a legjobb tudomásunk szerint szingli Varga Viktort, aki talán nem hallotta a konkrét kérdést, de sokkal valószínűbb, hogy inkább csak nem akarta meghallani.

Varga Viktor
Varga Viktor az abszolút szabadság eszméjének zászlóvivője (Fotó: Facebook)

Varga Viktor megmutatja, milyen a korlátlan szabadság

Érdekes felvetés, de sokkal érdekesebb, ahogyan a klipforgatáson láttam megelevenedni a saját életemet úgy, hogy Marics Peti tartotta elém a tükröt. 

Egyébként azt láttam, amit látni és láttatni szeretnék.

Azért az komoly, hogy előbb készült el a Marics klipje nálam, mint a sajátom, de a kész cuccot látva nem bánom, hogy »jobbról előzött«” – kötött át félelmetes ösztönnel a magánéleti kérdésről a munkára Varga Viktor, aki bár az elmúlt években megállapodni látszott, nemrég szakítottak Lilivel. Viktor szíve megint szabad, és ő nem fél hangosan kimondani: Eleve nem adja örökbe, csak tartós bérletbe. „Szabad madár és pillangó is vagyok. Én nem arra születtem, hogy egyetlen nő mellett éljem le az életemet. Rengeteget utazom, és még több inger ér folyamatosan, miközben azt érzem, hogy a saját magam által rám ruházott »hatalmamnál fogva« kaptam egy kihívást a társadalomtól. Az az elhívatásom, hogy megmutassam, milyen a korlátlan és határtalan szabadság. Én szeretem is megmutatni…” – fogalmazott az extravagáns, ugyanakkor puritán énekes, akit se nem sürget, se nem aggaszt az idő múlása. Ebben a tekintetben ugyanis jó példára talált édesapjában.

Varga Viktor
Varga Viktort mostanában foglalkoztatja a gyermekvállalás kérdése (Fotó: Facebook)

Eljön majd az idő, amikor lesz egy gyerekem”

Hogy gondolok-e arra, mi lesz velem idősebb koromra, ha addig nem nevezek ki senkit az örök, egyetlen igazinak? Egyáltalán nem, de még most sem, hogy direktbe kérdezed. Ha édesapámra nézek, akkor joggal remélhetem, hogy az idő majd nem vénít el végletesen, csak a tapasztalatot adja hozzá az életemhez. Ez a fajta életstílus, vagy inkább szabadságra való képesség és ez lebontja a megváltoztathatatlantól való félelmeket.

Ami viszont mostanában foglalkoztat, az a gyermekvállalás kérdése.

Azt hiszem, eljön majd az idő, amikor lesz egy gyerekem. Hogy ehhez illenék egy olyan pár, aki velem tart ezen az életnek hívott nagy utazáson? Szerintem nem…” – válaszolt a saját kérdésére Varga Viktor.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás