Marics Peti kétemelet magasról vetette magát a mélybe - Videó

Elképesztő dologra vetemedett Marics Peti a Bálna Honvédelmi Központ akadálypályáján.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.11.
honvédelmi központ Marics Peti ugrás

Marics Peti extrém mutatványra vállalkozott, egy kötél segítségével több emeletnyi magasból zuhant a mélybe - írja a Bors. 

293A1181
 


Bátor vállalkozás

Mint az tudott, hosszú kihagyás után szeptemberben indul a TV2-n a Megasztár hetedik évada, amelynek zsűritagjai Marics Peti, Rúzsa Magdi, Papp Szabi, Marsalkó Dávid és Caramel lesznek. Az idei széria válogatóját a Bálna Honvédelmi Központban tartották, amely helyszín egyre ismertebb arról, hogy rendkívül izgalmas programokat kínál. Az itt megtalálható tárlatok méltón mutatják be a honvédség múltját, jelenét és jövőjét, illetve lézerharccal, gokarttal, katonás sportokkal és egyéb szabadulószobákkal várja a kíváncsi látogatókat. A felvételek során a ValMar énekesével, Marics Petivel rengetegen akarnak személyesen találkozni. Az énekes a forgatási szünetekben ezúttal mással hívta fel magára a figyelmet: kipróbálta ugyanis a központban található katonás sportokat, többek között a falmászást. 

Marics Peti: „Durva volt”

A fiatal zsűritag elmesélte, hogy milyen élményben volt átélni a különleges magasságot:

Durva volt, két emelettel lejjebbről csúsztam le, azon gondolkoztam közben, hogy vajon meg fog-e tartani a kötél. Volt már ilyenben részem korábban, akkor egy helikopterből húztak fel 50 méterig és onnan ereszkedtem vissza, az is durva volt.

Peti egyébként láthatólag cseppet sem izgult, a videón halált megvető bátorsággal lépett ki a légüres térbe, ahol sok métert zuhant lefelé. Természetesen a helyszín és ő maga is biztosítva volt, lent pedig várták a Honvédelmi Központ szakemberei.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás