Hoppá! Mindenkit sokkolt, amit Varga Viktor a párkapcsolatáról mondott

Nem bírt a hormonjaival, távozni akart a stúdióból a népszerű énekes. Varga Viktor furcsán nyilatkozott a magánéletéről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.18.
Módosítva: 2024.07.18.
Varga Viktor párkapcsolat szerencsekerék

Az extravagáns énekes, Varga Viktor próbál szerencsét ma este a TV2 kvízműsorában. A Szerencsekerék című vetélkedőben már a bevonulásával hozza a formáját. Két vetélytársa, Tünde és Szaffi ugyanis már a kézfogásnál leveszi őt a lábáról.

varga viktor
Varga Viktor le volt nyűgözve a játékostársaitól (Fotó: TV2)

Távozni akar a stúdióból az énekes

„Hogy lehet ilyen szexi nőket mellém rakni?” – fakad ki az énekes, majd sarkon is fordul: 
Na jó, én megyek is, én ezt nem vállalom így. Tele vagyok tesztoszteronnal! Hová nézzek?!” – tanácstalankodik Viktor, mire a műsorvezető, Kasza Tibi számonkéri:

Viktor, neked nincs párkapcsolatod?

A szabadelvű énekes pedig furcsa választ ad:

Nekem mindenem van, köszönöm szépen.

NZ2_5774
Varga Viktor kapcsolata Liliánával elég hektikus (Fotó: Nagy Zoltán)

Varga Viktor nem hisz a ruhákban

A műsor forgatásakor Viktor hivatalosan még táncos kedvesével, Zsembera Liliánával alkotott egy párt, bár már akkor is hangoztatta, hogy a monogámia nem neki való. Már tavasszal felreppent a gyanú, hogy útjaikat külön folytatják, majd nyár elején jelentették be, hogy békében ugyan, de szakítottak egymással. A búcsú tényleg nem volt végleges, nem sokkal később már együtt nyaraltak,  a hangulat pedig nem lehetett túl fagyos, hiszen Viktor elég pikáns fotókat készített a csinos lányról.

A közönség számára talán sokszor követhetetlen, érthetetlen az előadó nomád életvitele, aki nem szűkölködik a polgárpukkasztó kijelentésekben. A Szerencsekerék csütörtöki adásában például kijelenti: „nem hisz a ruhákban”, és amikor csak teheti, teljesen pőrén, vagy legfeljebb egy derekára csavart kendőben éli a napjait.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás