„Kevésbé tudok a zenére fókuszálni a baba mellett” – Így éli meg az anyaságot Puskás-Dallos Bogi

Az énekesnő 2021-ben ment hozzá szerelméhez, Puskás Petihez, majd 2023 év végén adott életet az első gyermeküknek, Ábelnek. Azóta Puskás-Dallos Bogi főállású anya, és a zenei karrierje kissé háttérbe szorult. Most a Talk TV ZWorld című podcastjében mesélt arról, hogy ezt hogyan éli meg.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.12.
Módosítva: 2024.07.12.
Puskás-Dallos Bogi karrier anyaság család Puskás Peti

Puskás-Dallos Bogi 2023 év végén, 26 évesen lett édesanya, hiszen megszületett az első gyermekük Puskás Petivel. Bár mindketten elsősorban énekesként tevékenykednek, a tv-zés és a tartalomgyártás Bogi számára a kis Ábel születése óta szinte teljesen háttérbe szorult, főállású édesanyaként éli a mindennapjait. Amiről most a Talk TV műsorában beszélt.

Puskás-Dallos Bogi
2023-ban született meg Puskás-Dallos Bogi és Puskás Peti első gyermeke, így Bogi az éneklés helyett főállású édesanya lett (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

Bogi a szülés óta az anyaság mellett influenszerként is tevékenykedik, de természetesen nem adta fel az éneklést, és várja, hogy visszatérhessen:

Én egy énekesnőnek tartom magam, bár mostanában inkább a tartalomgyártás van előtérben, mert kevésbé tudok a zenére fókuszálni a baba mellett, de azt nagyon szeretném visszahozni az életembe.

„Azt érzem, hogy a karrieremben azért sikerült elérnem olyan dolgokat, amire büszke vagyok, amire produktumként tekintek, és egyáltalán nem gondolom azt, hogy a gyermekvállalással vége kell, hogy legyen egy női karriernek – tette még hozzá.

Puskás-Dallos Bogi ma sem csinálná másképp

Miután megismerkedtek a férjével mondhatni egy véletlen egybeesésnek köszönhető, hogy így alakult az életük, és szinte teljesen háttérbe szorult Bogi karrierje:

„Nálam korábban egyértelműen az önmegvalósítás és a karrier volt teljes fókuszban. És aztán pont akkor jött a Covid is, amikor mi egymásra találtunk és nagyon eltolódott a prioritás. Akkor az én életemben a kettőnk kapcsolata került teljesen fókuszba és az, hogy ez ki tudjon bontakozni. Aminek persze meg is lett az eredménye, hiszen összeházasodtunk, gyerekünk lett és haladunk szépen együtt az életben. De emiatt a saját karrieremre kevesebb hangsúlyt tudtam helyezni, amit nem bánok, bár van, hogy lamentálok rajta, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem.”

Előfordul, hogy ha pörgetem az Instagramot és nézem a kortársaim vagy más ismert emberek életét, akkor eszembe jut, hogy nekem is tevékenyebbnek kellene lennem vagy máshol kellene tartanom az életemben. De ránézek a gyerekemre, és úgy érzem, hogy nem is lehetnék boldogabb annál, mint amit most megélek. Ettől függetlenül ezt igenis ki kell mondani, hogy nekünk anyáknak ez sokszor nehéz

– vallotta be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás