"Ez az enyém?" – Jákob Zoli teljesen ledöbbentett egy fiatal srácot, videón a megható pillanat

Jákob Zoltán jól meglepte az ifjú rajongóját.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.15.
meglepetés Jákob Zoltán Jákob Zoli

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán rendszeresen elképesztő ajándékokat ad azoknak, akik követik őt a közösségi oldalain. Ezekről az esetekről videók is készülnek, amiket nagyon szeretnek az emberek, hiszen mindig mókás, illetve megható látni, ahogy a szerencsések örülnek a különböző meglepetéseknek.

Jákob Zoli
Jákob Zoltán

Jákob Zoli most egy fiatal srácnak okozott elképesztő boldogságot Nagykanizsán. Arról volt szó, hogy a fiú kap a hírességtől egy dedikált könyvet, de végül kiderült, hogy nemcsak azzal lepi meg, hanem egy új PlayStation 5 konzollal is. A kölyök annyira meghökkent ezen, hogy folyamatosan csak azt tudta kérdezgetni az üzletembertől, hogy:

Ez az enyém?

A srác annyira hálás volt Jákob Zoltánnak, hogy egymás után többször is megölelte őt. Látszódott rajta az igazi boldogság, és az, hogy egy kicsit zavarban is van, hiszen minden bizonnyal nem sűrűn történik meg vele az, hogy az ország egyik legtehetősebb embere megajándékozza őt egy olyan termékkel, amire valószínűleg minden hozzá hasonló korú vágyik.

Itt lehet megtekinteni a szívmelengető videót:

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás