Esztergályos Cecília kiakadt: „Végleg le lehet járatni!”

A művésznő teljesen kiborult. Már a sokadik alkalommal élnek vissza Esztergályos Cecília nevével, aki úgy érzi, ezekkel nagyon lejáratják őt.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.06.27.
Módosítva: 2024.06.27.
esztergályos cecília visszaélés csalás kiakadt

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, táncművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja egy évvel ezelőtt tapasztalta meg először, hogy az internet milyen komoly veszélyeket rejt. Esztergályos Cecília azóta több alkalommal figyelmeztette ismerőseit, követőit a közösségi oldalán, hogy időnként visszaélnek a nevével, senki ne dőljön be a kamuhirdetéseknek, az álhíreknek.

Esztergályos Cecília
Esztergályos Cecília önhibáján kívül szorul magyarázkodásra Fotó: Szabolcs László

Esztergályos Cecília szerint lejáratják őt

Tavaly júliusban például egy csodaszert reklámoztak vele és nem valós dolgokat írtak róla, gyakorlatilag egy nem létező történet kíséretében próbáltak az elkövetők pénzhez jutni a valószínűleg nem is létező termékkel. A művésznő érthető módon nagyon kiakadt, mert szerinte ez hitelrontás. Egy időre elcsendesültek körülötte az ilyen „események”, azonban januárban újabb és közlemény érkezett a művésznőtől.

Na, most már elég volt a nevemmel visszaélőkből! Ami megjelenik reumatológiai hír rólam, ez szó sem igaz a hirdetésekben. Vigyázat! Csalók!” – írja a színésznő, melyet két nappal később egy másik felhívás követte.

Drága világ! Figyelem!”

Csalók visszaélnek ismert emberekkel, például velem is. Semmilyen hirdetést nem én adtam közre.

„Nem igaz egyetlen szó sem a hirdetésekből. Hamisak” – szólt a facebookos ismerősökhöz a Esztergályos.

Cecília akkor a Ripost érdeklődésére árulta el, ő maga talált rá ezekre a csalásokra, és elképedve látta, hogy sokadjára használják őt az átverésekhez.

A hitelességemet akarják használni, hogy megvezessenek embereket, akik bíznának a szavamban” – szögezte le a színésznő, és hozzátette: ha ő reklámoz valamit, abban emberség lesz, nem kacifántos történetek.

Esztergályos Cecília
A művésznőnek fogytán a türelme a folyamatosan visszaélések miatt Fotó: Havran Zoltán

Fél év nyugalom után újabb csalás áldozata lett

Fél év nyugalom után újabb „segélykiáltás” érkezett a népszerű művésznőtől. A közösségi oldalán önhibáján kívül szorult újabb magyarázkodásra.

Drága világ! Mesterséges intelligenciával végleg le lehet járatni. Hazug!”

A hangom másolatával, az arcom másolatával tönkre lehet tenni. Hirdetések jelennek meg a nevemmel.

Védekezni nem lehet. Ne higgye el senki, nem én hirdetek. Semmi nem igaz! Cecil” – olvasható a művésznő közleményében.

Mint azt jól tudjuk, az ilyen és ehhez hasonló esetekben sajnos nem lehet semmit sem tenni. A sztárvilágban szinte mindennaposak az ilyen fajta kibercsalások. Hiába tesz bárki feljelentést, az elkövetőket, a csalókat képtelenség megtalálni az ehhez értő szakembereknek is. Az egyetlen megoldás, hogy tájékoztatást adnak róla a hírességek, mint ahogy Esztergályos Cecília is teszi, melyben mindenkit óvatosságra int, ne dőljenek be a hírnévromboló, pénzlehúzó híreknek, hirdetéseknek.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás